Gå til innhold

Frank Høvin

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Frank Høvin

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg satser på at jeg klarer meg med den som følger med rifla en stund.
  2. Takk for alle tips. Da konkluderer jeg med at det er verdt å ta en titt på og prøve den, og hvis alt er som det skal så blir det jaktrifle
  3. Espen Ørud: Takk for tips Riflen er en Remington 700 sps. Jeg får prøvd den, så det er absolutt mulig å få en følelse for hvordan den er. Jeg er bare litt nysgjerrig på det generelle. Om 1500 skudd stemmer er det jo ikke mulig for meg å være sikker på utover at han som selger den sier det.
  4. Fersk på forumet og i gamet, så jeg spør kanskje dumt, men: Hva regnes som for mye når det gjelder ant. skudd en jaktrifle har gått? Jeg vet det avhenger av mye, og definitivt av type og kaliber, så derfor et eksempel: Jeg har en 30-06 på hånden som har gått ca. 1500 skudd, for det meste jaktfelt. Jeg er ute etter en passende begynnerrifle for hjortejakt, som ikke er altfor dyr. (Heller starte med et fornuftig priset våpen og prioritere bedre ammo, tenker jeg.) Er dette et passende våpen til denne typen jakt? Og er det evt. slik at jeg risikerer å måtte bytte løpet etter 1000 nye skudd? Jeg har skutt med 308 før, så akkurat 30-06 er nytt for meg, men jeg regner med at det ikke er en voldsom forskjell?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.