Gå til innhold

Stian90

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Stian90

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stian90

  Utstyr for telttur med gutten

  Noen som har erfaring med Rondane 3 camp? https://www.helsport.no/rondane-3-camp-3293 Ser helsport outlet har de til en grei? Sum?
 2. Stian90

  Utstyr for telttur med gutten

  Mange gode svar her. Synes wiglo er litt tung, tror jeg vil gå for et lett 3 manns tunneltelt. Da er det plass til meg og en junior eller 2 plus jeg har godt med plass hvis jeg skal på tur alene. Får ganske lette telt ser jeg. Har noen flere erfaring med gode tunneltelt 3 pers, ikke de dyreste men heller ikke de dårligste? Er litt glad i helsport. Av pose ble det Alta til både meg og junior med tcomf 0. Tlim -5. Ang disse verdiene, er det hvis du ligger kommando? Så hvis du har godt med ull kan du klare litt lavere enn T-lim uten å fryse ihjel? Skjønner det er person til person. Men sånn generelt? Har bestilt med en hennessy nå, var jo 25% på den.gleder meg til å prøve den i påsken.
 3. Stian90

  Utstyr for telttur med gutten

  Blir nok bare meg og gutten, fruen har fått en bolle i ovnen så hun var ikke veldig giret på tur.
 4. Stian90

  Utstyr for telttur med gutten

  Hei, Jeg ønsker å ta med gutten på turer i år (1,5 år) da jeg har mange gode minner fra turer jeg var på når jeg var mindre. Men alt av utstyr er enten kastet eller ødelagt. Jeg ønsker derfor litt tips om hva jeg bør velge. Telt: Har sett litt hos XXL samt helsport outlet men er usikker på hvor mye jeg skal legge i det, vil kun brukes vår,sommer og høst. Jeg vil også ta noen turer selv som vil gå over tregrensen. Tenker det er greit med 3 manns telt så vi har litt plass å romstere i. Helsport Outlet har Rondane 3 CAMP(3850,-) noe jeg vurderer. Men de har også Stryn 3 telt(1495,-) XXL har Nordmarka 3 camp (2699,-), soldalen 3 camp (3499,-), fjellheimen trek 3 camp (3899,-) Noen som har erfaring med nevnte telt som kan anbefales? Sovepose ? Helsport Alta? Evnt noen fra fjellsport da det er 25% på kjøp nå? Underlag har jeg lest mye fint om bamse, så de vil bli bestilt. Håper på gode erfaringer/tilbakemeldinger.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.