Jump to content

Muschroom

Passivt medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Muschroom

 1. Hei. Sambo og jeg har tenkt oss til Haukeliseter i høstferien. Mest for å komme seg litt vekk, og gå litt i fjellet. Men, er det noen som vet noe om hvordan fikseforholdene er der oppe på denne tiden? Jeg ser at temperaturene er lave der oppe for tiden, og blir vel neppe bedre med dagene På forhånd takk for alle svar.
 2. Jeg vurderer en liten fisketur i område rundt Rjukan, men jeg er lite kjent, og det er vanskelig å finne noe særlig god informasjon på nettet om fiskevann og kort. Er det noen her som er kjent der oppe og vet om noen bra steder å gå? Planen er vel å bruke 4-5 dag og sove i telt, selvfølgelig. Er det mulig å få et fiskekort som dekker et større område, eller er det fiskekort for hvert vann innover? På forhånd takk Øyvind
 3. Hva slags flue bruker dere til opphengsflue?
 4. Takk for tips. Jeg har tittet litt rundt på nettet, og vurderer å prøve Hallingdal, nærmere bestemt Gol. Noen som har erfaring fra disse traktene? Har tittet mest på vannene som Gol Jeger- og Fiskeforening tilbyr.
 5. Jeg hadde tenkt meg en tur i fjellet for å telte og fiske, i starten av juni. Tenkte først på Hardangervidda vest, men så slo det meg at det mest sannsynliger for tidlig, at det fortsatt er snø og is der oppe. Så da må jeg finne på noe annet. Er det noen som har noen gode forslag til steder som egner seg for en femdagerstur med mulighet for fine fiskeopplevelser i fjellet så tidlig på sommeren? Er i hovedsak ute etter ørreten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy