Gå til innhold
  • Bli medlem

Tutogkjør

Aktiv medlem
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Tutogkjør vant dagen sist 28. februar 2018

Tutogkjør hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

171 Excellent

Om Tutogkjør

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Fra sør, men nå Sogn&Fjordane

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. I løssnø med dårlig pluggfeste, så er jeg fullstendig enig med deg!! -Og slik er det jo ofte! Ett tunneltelt kan du binde fast i pulken/sekken og la det flagre mens en trer stenger.
  2. Om alle tenker som deg, så er hele landet snart pepret fullt av vindmøller!! Man MÅ gjøre noe, markere motstand, rope høyt osv.. Det er altfor mange kommuner idag, som ikke har råd til å si nei til dette. Vindmølleparker gir penger direkte inn i slunkne kommunekasser, de lover arbeidsplasser mm. For mange kommuner vil det fremstå som direkte uansvarlig og si nei... For penger trumfer alt. Samme med grunneiere. Dem blir lovet MYE penger pr år, bare for å si ja... Og i tillegg får dem ett gratis veisystem, som dem selv kan bruke til å frakte ut tømmer ol. Naturen har tapt allerede, om dine holdninger blir representative for "fok flest"...
  3. Fullstendig galskap det som er på vei til å skje nå!! For det finnes INGEN tvil om at alle disse områdene blir berørt. Om ikke imorgen, så i overmorgen. OM ikke vi står sammen og kjemper mot dette med nebb og klør. Det hele er taktikk. Dem begynner med en skisse. Dropper det området protestene roper høyest (I dette; Stølsheimen), og kjører på i de andre områdene. Da har de skapt seg kred for å droppe Stølsheimen og gir gass i resten av landet. For skissene ER som er kart og regne. Og så sitter det noen småkonger og blir kjemperike, mens naturen er rasert og ødelagt FOR ALLTID! Danmark har begynt å plasserer vindmøller til sjøs. Jeg har ikke peiling, men det høres jo veldig mye mer fornuftig ut!!!!!!!
  4. Har 2 store hunder og Thermarest extherm. Liggeunderlaget er vel 4-5år nå og er like helt og tett. Er ofte på tur. Tar få forhåndsregler. Fikk også ett exped downmat som var delaminert av en kompis, til hundene. Det er også like helt. Det bruker jeg gjerne selv til sitteunderlag ol også. Bøyer, bretter og er lite kritisk med hvor det legges. Synes de tåle mye disse luft-underlagene!
  5. Ja, ang Aasheim, så skrev jeg "noen" og ikke "en". Beklager det Kjell Iver... Er forøvrig "noen" automatisk flertall, egentlig? Ang reflekstanker så er "flere" eller "mange" (her i tråden) absolutt på sin plass! Jeg prøvde å sitere, men det ble bare rot, når jeg skulle sitere såpass mye, over såpass mange sider. Så du mener at det er greit at en tråd hvor en en meningsytrer mener noe, mest skal handle om personen, og ikke meningen? Og at det som stort sett skrives om personen er rykter og tullball (som å diskutere bhén hennes).. @whistler prøvde på side 3 (i denne tråden) å diskutere SAK, men svarene er bare å snakke ned Tonje som person eller å tilegne henne meninger. Og tråden har dermed ingen poeng... Jeg synes ikke det er greit og synes fortsatt det er rart at du bryr deg mest om mine meninger om dette, mer enn ryktesprederne og dem(Unnskyld, HAN) som prater om illuminati... (Selv om det han sikter til sikkert var ett sleivspark fra meg)...
  6. Her den jeg tenkte på ang Aasheim... Det er jo lett å lete tilbake i tråden til å se hvem som er mest opptatt av hva Tonje har gjort galt tidligere (ifølge dem selv), for å forstå hvem jeg mener som har reflekstanker om kritikk, mer enn bry seg om budskapet hun prøver å formidle @Kjell Iver.. Noen er mest opptatt av at hun ikke kan skrive Norsk. Andre spekulerer mest i hyttebygging og ulovlig jakt. Noen skriver at hun er uten troverdighet pga disse ryktene. Andre skriver at hun mener dette kun for å tjene penger. Mange som ikke bryr seg om hva hun faktisk prøver å formidle! - Synes det var rart at du trengte presisering på dette.
  7. Noen her i tråden mener vist at Stein P. Aasheim også er dust, men jeg liker han godt. Jeg synes også at hans støtte til Tonjes poenger var morsomt
  8. Jeg har fått fartsbot en gang. Diskvalifiserer det meg til å fremme meninger om trygg bilkjøring? Eller kan ikke narkomane advare om at narkotika er farlig? Er det dobbeltmoralsk? Jeg bryr meg ikke om ryktene du viser til. Alle saker har nyanser og flere sider, som ikke alltid kommer frem, før sånne som deg har slått seg til ro med at dere "vet" sannheten. Basert på noe dere har lest i en tråd på internettet... Å skulle kreve ett perfekt liv, for at det skal være tillat å mene noe om en sak, er direkte hyklerisk.
  9. Nei, jeg skjønner ikke at reflekstanken til flere er å kritisere Tonje for dette... Virkelig ikke!! Må man ha levd ett perfekt liv og gjort alt riktig i livet for å mene noe? Heia du Tonje!!
  10. Mulig? Eller kanskje det er sant? Noen burde ihvertfall være forsiktige med å rope FOR høyt.. Tenker jeg!
  11. Jeg registrerer at flere med det jeg oppfatter som "peiling" på å dra på tur, heier på Tonje i denne saken. Nevner f.eks Stein P. Aasheim. Jeg tenker også at enkelte i denne tråden som slakter henne, kan være misunnelige. Er vel noen som har mistet sponsorer til henne, og av den grunn ønsker henne dit peppern gror?
  12. Nydelig dag i Gloppen! DEN fortjente vi, etter at bøttevis med nedbørsrekorder er satt denne høsten.. En fantastisk deilig tur til Eikeneshesten (1093moh) i Gloppen, Sogn&Fjordane. Ser mot Hyeneshesten og skjerdalen på andre siden av innløpet til Hyefjorden. Hovedløpet Nordfjord til høyre. Hyefjorden. Mot snønipa (1827moh), på Myklebustbreen i horisonten. Gloppefjorden og Sandane. Ryssdalshornet til høyre bak. Helst bakerst er Myklebustbreen og Snønipa. Nordfjord mot Stryn og Loen. Hestnesstøylen nede til høyre. Skåla i horisonten, antar jeg at det er.. Kunstig vann like bak Eikenesstøylen Krysset Nordfjord og Gloppefjorden. Ser Anda-Lote, fergeforbindelsen (E-39). Anda flyplass nede til høyre.Du er hvorfor området kalles "Anda"? Nordfjord er en av verdens fineste plasser, når været spiller på lag, spør du meg!
  13. Rona og Drangsvann? Hilsen utflyttet Kristiansander..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.