Gå til innhold

Gjert

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gjert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal til San Carlos de Bariloche og El Calafate, nokså langt sør og er ganske små tettsteder, så tviler litt på at de selger det der. Men i og med at jeg skal innom 3 land (Brasil, Argentina og Chile) når jeg er der så blir det fort litt skummelt å gamble på at jeg får med meg maten, spesielt om jeg har planlagt ut i fra det.
 2. Gjert

  Valg av skallbukse til topptur

  Hvor lang er den i bena? Er kort av meg så er viktig at buksen ikke er for lang.
 3. Gjert

  Toppturer i Jotunheimen

  Konge bilder Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Er det bra til utendørs bruk?
 4. Hæææ? Jeg visste ikke at det var en sesong 2. Takk! Elsket sesong 1. Da har jeg en god unnskyldning for å se det, hehe.
 5. Har ikke hørt med Hvitserk, er det bare å ta kontakt via nettsiden og spørr om slik? Bruker de tid på å svare på det? Skal reise fra Brasil med fly til El Calafate (Argentina) før jeg tar buss videre til Puerto Natales (Chile). Så må regne med grensekryssing. Går det igjennom? Evt. om jeg forbereder et spansk infoskriv om maten jeg tar med? Det hadde i hvert fall gjort turen MYE lettere da vi slipper å bære med oss fersk mat for 8 dager.
 6. Skal til anskaffelse av en ny skallbukse som jeg håper å ta i bruk på topptur til vinteren, men det frister å skaffe en skallbukse som også kan brukes på høsten. Hvor "viktig" er det med bib bukser på topptur, og finnes det en god bukse for vanlige fjellturer i høstregn som også egner seg godt til toppturer på vinterstid? Regner med at alt under 5000-6000,- er innafor, så om det anbefales å anskaffe begge deler er det også en mulighet så lenge kvaliteten er god nok. Hva er det egentlig jeg bør se etter i skallbukser? Hvor slitt blir egentlig skallbukser? ++
 7. Oppdatering: Var i kontakt med REAL for å forhøre meg om de hadde noe erfaring med dette. Dessverre kunne de ikke si noe om det, men de anbefalte meg og forhøre om det var mulig å få tilsendt post til Hotellet vi bor på før vi drar ut i parken der nede og deretter bestille via nettbutikken Varuste fra Finland siden de sendte internasjonalt.
 8. Lurer på om det er noen her som har erfaring med frysetørket turmat på reiser i utlandet, gjerne mer spesifikt Sør-Amerika, Brasil, Argentina og Chile. Har hørt det er vanskelig å anskaffe turmat lignende real turmat i Sør-Amerika så vil gjerne ta det med meg, men skal innom Brasil først, før jeg flyr til Argentina.
 9. Hei, vi er en liten gjeng på 5 stk som tenkte å stå ned Valle Blanche i Chamonix. Det har seg sånn at vi var litt for sent ute med å få taki guide (datoen ble booket) til å føre oss nedover. Er det noen her som har erfaring med gode guider som man kan huke tak i på en noe kortere varsel? Gjelder mellom 2-4 april.
 10. Takk for et flott tips likevel så har denne en haug av ting jeg ikke trenger. En tastetelefon er mer enn nok i mine øyne (skal kun kunne ringe og txte), og jeg ville nesten anta at alt av over dette kun legger til en stivere pris.
 11. Er på leting etter en skikkelig robust mobiltelefon som tåler mye, fungerer i kulden, har langt batteritid (helst opp i mot en uke i standby) og som rett og slett kan kastes ned fra fjell uten å ødelegges. Med andre ord en real tur telefon. Er det noen har peiling hvor jeg får tak i noe slik? Har hørt om Cat mobilene, men den eneste knappetelefonen har vist elendig batteritid.
 12. Gjert

  Hvor elendig/god kvalitet er Kinavarer?

  Forsøkte nettopp å kjøpe ullsokker fra Ebay som stod spesifisert at hadde 67% ull, 31% akryl og 2% spandex. Fikk sokker som var 41% bomull, 20% ull, 20% polyamid og 2% elasten ut ifra en liten papirlapp som lå i hver sokkepakke. Så når det kommer til produkter hvor innhold slik som dette er av betydning, ville jeg kjøpt dette innenfor EU eller hos kjente leverandører. Slik at du har en garanti på hva du kjøper.
 13. Hei, skal til Brasil om ikke lenge og i den anledning lurer jeg på om noen her på forumet har tips til flotte og sceniske fjellturer (gjerne med jungel approach) i dette området. Gjerne over flere dager og som krever telting. Ekstra bonus er selvsagt toppturer. Har to uker på meg fra midten av April Alle gode reiseerfaringer og tips tas også gjerne imot!
 14. Artig å se hjemtraktene på video!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.