Gå til innhold
 • Bli medlem

Gjert

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gjert

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kanskje derfor de ikke produserer den lenger... 😕 Men sentrifugalbremser er nokså enkelt oppbygd, så ved sjekk før klatring, og i passende vær burde de fleste uhell være ungått. Jeg er enig i at klatring med partner er tryggere, men jeg har et ønske om å være så selvstendig som mulig på tur, også ved klatring, men likevel føle meg sikret mot fall. Derfor jeg nå ser etter taubrems for tausoloering.
 2. Så det, men tenkte det bare var lagt ut i håp om å lure noen og at man fikk tak i de andre steder... Uff, ser ut til at jeg må finne en mindre sikker løsning. Tragisk at de ikke produserer de lenger.
 3. Har bare lest at den har et utrolig enkelt inn-/ut-matingssystem så man slipper å lage slakk før man klatrer og dermed risikere å stå midt i en vanskelig rute og måtte dra ut mer tau. Samtidig som den tar både vanlig, opp-ned og sidelengs fall. Men tar gjerne i mot tips om andre taubremser som gjør samme jobben uten å utføre egne modifikasjoner (har hørt mange gjør dette på f.eks. GriGri)
 4. Hei, ønsker å komme mer i gang med tausoloering i kombinasjon med toppturer. I den anledning lurer jeg på om noen har bekjennskap til Rock Exotica Silent Partner taubremsen og hvor man eventuelt får kjøpt denne i Norge? Finner det verken på Fjellsport, VPG eller Prisjakt.
 5. Skal til San Carlos de Bariloche og El Calafate, nokså langt sør og er ganske små tettsteder, så tviler litt på at de selger det der. Men i og med at jeg skal innom 3 land (Brasil, Argentina og Chile) når jeg er der så blir det fort litt skummelt å gamble på at jeg får med meg maten, spesielt om jeg har planlagt ut i fra det.
 6. Hvor lang er den i bena? Er kort av meg så er viktig at buksen ikke er for lang.
 7. Konge bilder Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Er det bra til utendørs bruk?
 8. Hæææ? Jeg visste ikke at det var en sesong 2. Takk! Elsket sesong 1. Da har jeg en god unnskyldning for å se det, hehe.
 9. Har ikke hørt med Hvitserk, er det bare å ta kontakt via nettsiden og spørr om slik? Bruker de tid på å svare på det? Skal reise fra Brasil med fly til El Calafate (Argentina) før jeg tar buss videre til Puerto Natales (Chile). Så må regne med grensekryssing. Går det igjennom? Evt. om jeg forbereder et spansk infoskriv om maten jeg tar med? Det hadde i hvert fall gjort turen MYE lettere da vi slipper å bære med oss fersk mat for 8 dager.
 10. Skal til anskaffelse av en ny skallbukse som jeg håper å ta i bruk på topptur til vinteren, men det frister å skaffe en skallbukse som også kan brukes på høsten. Hvor "viktig" er det med bib bukser på topptur, og finnes det en god bukse for vanlige fjellturer i høstregn som også egner seg godt til toppturer på vinterstid? Regner med at alt under 5000-6000,- er innafor, så om det anbefales å anskaffe begge deler er det også en mulighet så lenge kvaliteten er god nok. Hva er det egentlig jeg bør se etter i skallbukser? Hvor slitt blir egentlig skallbukser? ++
 11. Oppdatering: Var i kontakt med REAL for å forhøre meg om de hadde noe erfaring med dette. Dessverre kunne de ikke si noe om det, men de anbefalte meg og forhøre om det var mulig å få tilsendt post til Hotellet vi bor på før vi drar ut i parken der nede og deretter bestille via nettbutikken Varuste fra Finland siden de sendte internasjonalt.
 12. Lurer på om det er noen her som har erfaring med frysetørket turmat på reiser i utlandet, gjerne mer spesifikt Sør-Amerika, Brasil, Argentina og Chile. Har hørt det er vanskelig å anskaffe turmat lignende real turmat i Sør-Amerika så vil gjerne ta det med meg, men skal innom Brasil først, før jeg flyr til Argentina.
 13. Hei, vi er en liten gjeng på 5 stk som tenkte å stå ned Valle Blanche i Chamonix. Det har seg sånn at vi var litt for sent ute med å få taki guide (datoen ble booket) til å føre oss nedover. Er det noen her som har erfaring med gode guider som man kan huke tak i på en noe kortere varsel? Gjelder mellom 2-4 april.
 14. Takk for et flott tips likevel så har denne en haug av ting jeg ikke trenger. En tastetelefon er mer enn nok i mine øyne (skal kun kunne ringe og txte), og jeg ville nesten anta at alt av over dette kun legger til en stivere pris.
 15. Er på leting etter en skikkelig robust mobiltelefon som tåler mye, fungerer i kulden, har langt batteritid (helst opp i mot en uke i standby) og som rett og slett kan kastes ned fra fjell uten å ødelegges. Med andre ord en real tur telefon. Er det noen har peiling hvor jeg får tak i noe slik? Har hørt om Cat mobilene, men den eneste knappetelefonen har vist elendig batteritid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.