Gå til innhold
  • Bli medlem

akselsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

41 Neutral

Om akselsen

Nylige profilbesøk

2 229 profilvisninger
  1. Har kjøpt telt med akkurat de samme ønskene som du etterspør og valgte Hilleberg Allak 3. Ekstremt god takhøyde og litt ekstra plass for komfor. Jeg synes personlig man må opp på 3 mannstelt hvis man skal ha det behagelig som 2 i et kuppeltelt. Du ofrer litt yttertelt for takhøyde, flyttbarhet og bedre gjennomtrekk som er en stor fordel når det er varmt.
  2. https://www.outnorth.no/gsi-outdoors/glacier-stainless-tea-kettle-1-l?gclid=EAIaIQobChMI3IKq2dHs_QIVKu3mCh2svgibEAQYASABEgLZCvD_BwE&gclsrc=aw.ds#NoColour
  3. Ble inspirert til å lete litt og fant faktisk serien på en australisk streaming side https://www.sbs.com.au/ondemand/tv-series/alone-norway Fikk ikke se før jeg logget på med vpn i australia, men det funket fint etter dette. Ser de lever på annonseinntekter så det er nok en del reklame.
  4. Takk for tipset! Gikk glipp av dette programmet når det gikk på tv og har forsøkt å finne streaming mange ganger 😃
  5. Med denne typen bruk sikter jeg til den turen jeg hadde i femundsmarka med sekk på over 20kg i svært steinete terreng. Alfa kvist er jo en veldig myk og lett tursko som jeg vil tro ble laget for lettere turer i lettere terreng. Men det er godt mulig det fungerer godt med bedre trente føtter. Har aldri tenkt på at man faktisk kan trene opp undersiden av føttene til å takle dette bedre.
  6. Interessant hvor forskjellige vi opplever fjellsko for kvist er de desidert verste skoene jeg har eid. Alt for tynn såle og får gnagsår nesten hver eneste gang jeg bruker de. Med ordentlige sokker fungerer de greit når man går tur uten sekk. Men jeg var så dum at jeg tok de med til femundsmarka for et par år siden og fikk turen fullstendig ødelagt. Men man må vel poengtere at de ikke er lagd for den type bruk.
  7. Kjøpte nettopp Outdoor Research helium 2 i både bukse og jakke. Jakken veier 175 gram og pakkes så liten at du så og si kan putte den i lomma. Kjøpes på Sports outlet litt over tusenlappen.
  8. Av nysgjerrighet, hvilke sko bruker du på en sånn tur?
  9. Jeg har tilnærmet null kunnskap om kjemi og hva som inngår i de potensielle risikoene. Er det overtrykk i flaska som er faremomentet her? Hva er worst case scenario ved for høy oppbevaringstemperatur? Finnes det flasker med overtrykksventil som løser denne utfordringen? Jeg var mest skeptisk på selvantenning eller skadelig gasser som siver ut i bilen. Men nå har jeg som sagt veldig liten kunnskap om dette og spør derfor her.
  10. Jeg har et ønske om å ha fiskeutstyr og en del turutstyr liggende permanent i bilen. Årsaken er at der jeg jobber er vesentlig nærmere fiskevann enn der jeg bor. Jeg gir meg da muligheten til å dra direkte fra jobb på fisketur uten behov for å dra hjem først, som er 20 minutter kjøring i feil retning. I den forbindelse trenger jeg også stormkjøkkenet for å lage middag på tur. Jeg ser at det står på flasken at rødsprit skal oppbevares under 50 grader. I følge NAF så kan en bil holde 60-80 grader innvending på en varm sommerdag. Jeg har tilgang på gassbrenner også men er litt skeptisk med tanke på potensiell lekkasje. Hva tenker dere om sikkerheten ved å oppbevare rødsprit i bil? Er det tryggere med gassboks?
  11. Merlin Bird ID fungerer svært godt. De har vel samarbeid med swarovski på en kikkertmodell hvis jeg ikke husker feil. Regner derfor med at de er relativt gode uten at jeg har brukt de veldig lenge.
  12. Jeg synes disse er geniale. De er ekstremt lett å pakke i samtidig som de komprimeres ned til en veldig liten pakkstørrelse 🙂 https://www.addnature.no/sea-to-summit-ultrasil-event-compressions-s-M525244.html?vgid=G458173
  13. Jeg var der i slutten av juni og da var det ekstremt mye mygg. Turen ble faktisk avsluttet tidligere da det ble vanskelig å søke tilflukt i teltet pga varme. Hunden min gravde seg faktisk et hull i bakken som han la hodet i for å unnslippe myggen. Det var riktignok midt i en varmeperiode hvor det var 25 grader.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.