Gå til innhold
  • Bli medlem

LB:

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om LB:

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har kikket på ovnen til Nortent, men hadde ikke fått med meg at prisen var uten mva. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det! Da ble jo prisen plutselig ett hakk mindre sympatisk. Litt usikker på om du mener med at ovnen til Luxe er den samme som Nortent sin - for meg ser det ut som to ulike ovner. Eller er Luxe-ovnen til salgs i Norge? Ikke så lett å velge ovn gitt..vekt - pris - størrelse - vindu...
  2. Har "Flight One", og er kjempefornøyd. Utvalgskriteriene var vekt ca ett kg, volum på 55-60 L og bærekomfort for 15 + kg. Har ikke fått testet med mer enn 15 kg, men det bærer den uten problem. Den virker solid, digger de store lommene på hoftebeltet, og er overraskende begeistret for de medfølgende kompresjonsstroppene som kan tas av/på som man ønsker. Hadde kanskje vært enda mer fornøyd hvis jeg hadde gått for den minste rammestørrelsen, men det er jo min egen feil, og ikke sekkens. Dessuten er hoftebeltet akkurat litt for vidt til at jeg får strammet det så godt som jeg ønsker, men det tror jeg kan ordnes kjapt på symaskinen. Har allerede begynt å fantasere om å utvide sekkesamlingen med en av deres større modeller med ekstern ramme. Helst sammen med et "hot tent". Må bare få overbevist meg selv om at jeg har behov for det!
  3. Har du vurdert teltene til https://seekoutside.com/ ? Er usikker på om de tilbyr stormmatter på noen av modellene, men de er i hvert fall relativt lette og ytter/innerduk kjøpes separat. Har ingen erfaring med teltene deres selv, men har en ryggsekk som virker å være av meget god kvalitet. Packraft-Sverige fører også noen av teltene, dersom kort leveringstid er viktig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.