Gå til innhold

michaelhansen

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om michaelhansen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for tips og innspill alle sammen. Etter å ha prøvd alle de nevnte sekkene i førsteposten med 25 kg i seg, falt valget på Klättermusen-sekken da denne føltes svært behagelig å ha på seg kontra de andre. Lundhagsen var forsåvidt den minst behagelige, mye grunnet dårlig polstring i skulderremmene som tidligere nevnt i tråden. Savnet sidelommer og lommer på hoftebeltet, så har shoppet litt rundt og endte med Bergans sidelommer og Klättermusen Eldner på hoftebeltet. Alt festet til sekken med strips. Sidelommer: https://bergans.com/no/katalog/utstyr/ryggsekker/tilbehør/side-pockets?gclid=CjwKCAjw8NfrBRA7EiwAfiVJpQ8Rc7_iP45_dwjxolnaZoycW7qvALJHAfZUXQ-dYeRKBL8jYaPtIhoCeM0QAvD_BwE Hofteveske: https://www.klattermusen.com/en/backpacks/utility-bags/40393u91-eldner-lumbarpack-raven/ Så noen bilder av sekken slik den ser ut nå. Dette er altså Tor 80.
  2. Takk for tips En liten korrigering på førsteposten, det var Fjellreven 100L (ikke Lundhagsen) som hadde problemet med slitasje i bunn av bæresystemet, i følge denne tråden:
  3. Hei! Det går mot kjøp av ny ryggsekk, og valget står foreløpig mellom de tre ryggsekkene nevnt i tittelen. Jeg vil gjerne lese om deres erfaringer når det gjelder kvalitet, praktiske løsninger og andre ting vedrørende disse sekkene. Forhåpentlig vil dette gjøre valget mitt litt lettere Klättermusen Tor 80L https://www.klattermusen.com/en/backpacks/backpacks/40379u81-tor-backpack-80l-raven/ + God opplevd materialkvalitet og gode festemuligheter på utsiden av sekken. Spenner og annet som ofte er av plast, er laget i aluminium. Komfortabel å ha på ryggen. - Kun hovedrom og rom i topplokket, ingen lommer på hoftebeltet eller på siden/under hovedrommet. Fjellreven Kajka 85L https://www.fjellrevenshop.no/produkt/fjellreven-kajka-85-ryggsekk/ + Gode praktiske lommer på sidene, under og over hovedrommet, samt på hoftebeltet. - Spenner og annet er laget av plast. Ikke feste for pulk på hoftebeltet, slik de to andre har. Lest om andre som har hatt problemer med at sekken knirker etter noen års bruk. Lundhags Gnaur 75/90 https://www.lundhags.com/en/backpacks-bags/backpacks/packs/gnaur-90-rl/?code=7318731753441 + Spenner og annet i aluminium, mulighet for å feste pulk på d-ring på hoftebeltet. Samme antall lommer som Fjellreven. - Lest andres erfaringer om at det har blitt slitt hull på sekkens nedre del, muligens grunnet bæresystemet? Ikke fått kjent og sett på denne i virkeligheten, så opplevd materialvalg er vanskelig å si noe om. Virker dog som om denne har flere praktiske løsninger enn de to andre har. Så, håper noen kan drodle litt med meg for å belyse sekkenes svake/sterke punkter. Hvis noen andre sekker kan være aktuelle så bare foreslå dem. Hovedkrav er slitesterkt materiale og praktiske løsninger, ikke lav vekt og pris
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.