Gå til innhold
 • Bli medlem

Rolferno

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rolferno

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva med Tarptent Stratospire 2 her ? Med "SideCar" kan en av barna sove i forteltet. Tok det opp i en annen tråd [Hidden Content] Ser ut til å innfri kravene dine bedre enn det Nemo-teltet du nevner, blant annet "åpen himmel-følelsen". Hvorfor ikke gå for et enda lettere telt (som tåler greit med vind) hvis du ikke skal gå for et tyngre fjelltelt uansett?
 2. For Stratospire får du også kjøpt en SideCar som gir en ekstra soveplass i et av forteltene med inngang fra utsiden og innsiden. Passer barn opp til 12 år eller dyr. Kan kanskje være aktuelt etterhvert som barnet kan sove alene. Du får kjøpt innertelt til Stratospire i både mesh og solid (men med mesh på toppen) versjon. Jeg skeiet ut og kjøpte begge delene, men det ble litt dyrt... Går ann å kjøpe separat senere. Mesh er nok optimalt på sommeren for lufting og utsikt, men i det norske høyfjellet kan det fort bli litt for luftig med mesh-versjonen.
 3. Hvis du vurderer Tarptent og har spørsmål så er det bare å prate med Henry Shires på [Hidden Content]. Sjefen selv (og designeren) svarer deg umiddelbart på alle spørsmål (i california-tid vel å merke). Har aldri før vært borti en slik lynrask og fantastisk service så føler meg nesten forpliktet til å skryte av dem 😀 Familiebedrift som er høyt anerkjent i backpacker-miljøet.
 4. Jeg hadde gått for Tarptent Stratospire 2. Har et som er på vei i posten nå. Størrelse: 2.5 personer (innerteltet kan strekkes ut for å akkurat få plass til 3 standard liggeunderlag). To dører som kan åpnes helt opp som en tarp med kjempeutsikt. Skal tåle vind godt. Meget god ventilasjon. Svært god plass, med to enorme fortelt. Ikke minst god vekt: 1.2 kg, som kan fordeles på to, ca 600 gram hver. Settes opp med gåstaver. $ 359 pluss frakt og moms [Hidden Content] Omfattende anmeldelse av forrige utgave (2020 oppdateringen har ekstra funksjoner og ventilasj
 5. En siste reklame for Tarptent StratoSpire 2:
 6. Jeg ville sett på et telt fra Tarptent, nærmere bestemt StratoSpire 2. [Hidden Content] Venter på et i posten. Mitt første friluftstelt etter å ha grundig sett på ulike teltalternativer. Er vel kanskje det teltet hvor man får mest plass for vekten for pengene. Ny forbedret utgave i 2020. Utrolig romslig - Omtales som et "Backcountry palace", med utrolig romslig fortelt x2. Og ikke minst lett: 1.2 kg, Kan deles i to for ca 600 gram per pers. Settes opp med gåstaver, men skal tåle godt med vind. Fordelen med telt som dette er meget god ventilasjon, og muligheten til å åpne h
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.