Gå til innhold
  • Bli medlem

Cronos

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Cronos

  1. Hei. Jeg ser etter en passende dagstur på Østlandet med litt høyde og utsikt. Litt av typen Besseggen. Hvor man føler man har vært litt i fjellet. Nivå kan være hva som helst (unntatt regelrett med klatreutstyr). Besseggen var null problem, hverken høyde eller lengde. Har også gått Gaustatoppen og Trolltunga. Noen kjappe tips? Håper å få det til i løpet av denne uka eller neste. (En liten bonus hvis det også er en stolpejakt der! 😀)
  2. Her var det mange gode forslag! Takk for alle innspill. Med mine behov p.t. så ser kanskje gapahuken ut som et godt alternativ. Men jeg finner det ikke på XXL sine sider?! Har de sluttet å føre den?? Jeg ser Magasinet har en gapahuk som heter "Backpacker": http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=-1001&prodid=15901 Er dette den samme? Denne heter dog ikke "2". Hva misser jeg i så fall ut?
  3. Hei! Vurderer å kjøpe meg telt. Dette blir i så fall mitt første telt. Jeg er såpass fersk at jeg ikke engang vet hvilke krav som skal stilles til et telt, men noe har jeg dog fått med meg. Det skal være lett. Det kommer til å bli brukt 1-2 ganger i året. Totalt 2-3 netter. Og da kun sommerstid. Og mest sannsynlig ikke i regn. Kommer ikke til å trenge all verdens plass i fortelt til 17 bikkjer, søskenbarnet på Gjøvik og fandens oldemor. Trenger jeg fortelt i det hele tatt?! Kommer til å bli brukt i skog/lavfjell. (Ikke høyfjell). Hvilke andre kriterier må man vurdere? Alternativet er å sove under åpen himmel, evt. med presenning. Har søkt litt her på forumet, men fant ingenting med disse kravene.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.