Gå til innhold
 • Bli medlem

Einar Olsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Einar Olsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for all hjelp! Det ble vellykket i dag og det var utrolig moro. Jeg valgte å bruke formfett i stedet for margarin og sprayet masse på begge sider for hver gang. Lagde røra selv og hadde rikelig med smør i. Det ble bedre resultat for hver vaffel, så tydelig at jernet må være skikkelig varmt. Jernet er forøvrig av typen Espegard (støpejern).
 2. Jeg har nå prøvd både et eldgammelt bålvaffeljern og et splitter nytt. Begge gangene har alt satt seg fast, til tross for god bruk av smør. Da det ikke fungerte første gang tenkte jeg jernet var for gammelt og slitt, men det ble ikke noe bedre resultat av gang nummer to med helt nytt jern. Noen som har erfaring med bålvaffeljern og vet hva jeg kan ha gjort feil?
 3. Jeg tenkte meg på en overnattingstur i Østmarka neste uke. DNT fraråder å gå på tur der det er elgjakt, men hvordan kan man vite hva som er jaktterreng? Og bør man tenke noe særlig over det om man følger blåmerket sti? Hvilke kart er mest til å stole på for sommerruter? Er det noen som er bedre oppdatert enn andre?
 4. Hei, beklager hvis dette er tatt opp før, men jeg skriver for første gang på lenge. Har en Primus omnifuel som har begynt å lage "vanlig" oransj flamme vekselsvis med den blå gassflammen. Er det noe jeg kan gjrøe for å bedre dette? Den er veldig gammel og godt brukt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.