Gå til innhold
  • Bli medlem

Marit Brånås Aarflot

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Marit Brånås Aarflot

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er på utkikk etter skikkelig vinterpose, uten at det skal koste skjorta. Sjekker de tradisjonelle Rab, Helssport etc., men ser at posene fra Montain Hardware (blaze og bonfire) ser fristende ut, både pga. uforming og pris. Noen som har erfaring med disse?
  2. Koker opp vann og fyller opp nalgene-flaske, putter den ned i en ullsokk og legger i fotenden av soveposen, eventuelt annet sted du er kald. Fungerer som bare det. Vannet er fortsatt lunkent om morgenen. Ellers har jeg alltid sånne varmeplaster som jeg plasserer på strategiske steder (f.eks. rompa...) der jeg vet at jeg blir kald. Buff og lue er et must og snør igjen varmekrage og sovepose godt. Dunejakke kan også brukes som en ekstra pose som du "trer på" fotenden av posen.
  3. Ok, hvis jeg forstår deg rett så legges lyddempeten oppned løst oppå brennerhodet, deretter slippe på fuel til forvarming, fortrinnsvis rødsprit, snur lyddemperen og setter den på plass på brennerhodet, tenner på sprit i kammeret for forvarming, venter til dette er brent helt ut, åpner ventil fra flaska og tenner brenner. Er det rett forstått? Her må ting inn med teskje.
  4. Tusen takk for gode tips. Da tror jeg det kan være lønnsomt å teste ut en lyddemper og bruke den gamle brenneren som jeg er godt kjent med. I instruksjonsvideoene sies det at man aldri skal tenne brenneren før forvarmingen er helt slukket, er dette spesielt viktig med lyddemper eller er det et generelt tips. Jeg forvarmer alltid med bensin fra flaska. Ser at lyddemperen leveres i ulike materialer, er det noen som har preferanser angående dette eller er dette mest smak og behag?
  5. Har en MSR dragonfly som jeg er veldig fornøyd med. Den fungerer bra i skikkelig vintertemperatur og sikrer meg både vann, mat og varme. Men, støynivået er høyt, for høyt dersom man bruker den til kosefyring inne i teltet om vinteren og er mange i teltet. Finnes det andre brennere, f.eks. Wisperlite som er så mye mer stillegående at det forsvarer å kjøpe en brenner til? Er som sagt veldig fornøgd med MSR og kan å bruke denne så det beste hadde vært å holdt seg innenfor MSR-universet slik at man kjenner teknologien og kan gjenbruke flasker. Noen som har erfaringer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.