Gå til innhold
  • Bli medlem

Ola Boms

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ola Boms

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det spørs om du har et poeng der...Ser at Forsvaret ikke går for goretex på vintern så dem har vel funnet ut av noe lurt.
  2. Jepp, er til vinterbruk. Og ja, støvla skal kunne leve et hardt liv. Generelt skogsliv vinterstid, så at de er robuste og enkle å ha med å gjøre er fordel. Derfor i utgangspunktet skeptisk til goretex, blir fort noen blauttråkk og synes ull gjør en bedre jobb i så henseende. Har hatt den erfaringa før med våt goretex som skal tørkes på kvelden når temperaturen synker..... Lundhags Forest ser jo også ut som et greit alternativ, og til en ikke altfor avskrekkende pris.
  3. Har leita en del i jungelen av sko og støvler og funnet følgende til en grei pris: Härkila Staika GTX 12" vs Crispi Hunter GTX Veit ikke helt med denna gore-texen, sånn med tanke på å få den tørr igjen? Men skal vel gå tålelig greit om støvla er godt impregnert? Noen som har erfaringer med disse og evt med hvordan størrelsen er på dem?
  4. Hei! Gått i stykker mine forrige støvler (høye crispi støvler, husker ikke akkurat hvilke gitt) og trenger nye. Til bruk i skog (både høyland og lavland) vinterstid. Generell skautraving, ukes til månedsturer med relativt røslig oppakning. Har ikke all verdens penger å legge i støvla, så hva slags gode alternativ finnes? Sterk i beina så stivhet ikke et kjempe krav, finner også at for stive støvler gjør legga slitne i ulendt terreng med mye klatring. Hører både skrekkhistorier og skrytt av M77, noen som har erfaring? Så på de som et alternativ i ekstra stor størrelse. Hva med gummi eller neopren?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.