Gå til innhold
  • Bli medlem

Helgemann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Helgemann

  1. Jeg drar 3 dekk nå, går helt fint. Veksler mellom grusvei, stier (som er det gøyeste) og snø. Artigt å trekke dekk på jordet i 10 cm snø, bruker kun to dekk når det er nysnø. Startet med to dekk i august. Jeg bruker øyekroker med karabinkroker og en svivel fra Biiltema mellom dekkene. Husk å ha med ekstra karabin, og litt ekstra taustump på tur når du ryker noe. Kjedelig å sto 5 Km inni skauen på ei myr og ikke få med seg dekka hjem. Det er mye krefter og belastning, har klart å ryke en fjellsport expedition seler allerede . (fikk ny på fjellsport) Selv er jeg høy, og har mye lengre tau enn det ser ut som du har. Jeg har dog laget meg løkker på tauet for å kunne variere lengde, synes det er greit å korte inn når jeg går utenfor stier og veier så de ikke henger seg så veldig fast.
  2. Jeg kjøpte 6 mm båttau på biltema sammen med et bilstrikk. Kostet vel litt rundt 100,- Kroker og øyebolter får en også der. Laget løkker hele veien langs tauet for å kunne korte det ned litt når jeg går i tett skog/utenfor stier eller vei. Bruker bilstrikk mellom to av løkkene for å dempe bråstoppene når dekka hekter seg fast i noe.
  3. Fjellsport har kampanje på en del Åsnes ski nå, 50% avslag er slett ikke dårlig.
  4. Hei. Har selv måtte overnatte ufrivillig i snøhule to netter grunnet uvær. Gav høy læringseffekt, og var egentlig spennende selv om alt stort sett var gjennomblaut etterpå første gangen. (0 grader og regn). Jeg ser teltene har utviklet seg, og som rusten vinterturist har jeg startet oppgraderingen til et Helsport Spitsbergen Extrem. Jeg lurer på hva dere andre gjør hvis dere blir overrasket av kraftig vind, og dere har et solid telt. Er telt eller snøhule førstevalget?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.