Gå til innhold
  • Bli medlem

maggan89

Passivt medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har downmat 9 LW og er veldig fornøyd med den 😊 anbefales
  2. Takk for svar skal sjekke det ut
  3. Hei. Jeg lurer litt på hva dere anbefaler av underquilt? Har sett på flere men aner ikke hvilken kvalitet det er. Tenker makspris på 3000 og ønsker at den har en komfort på - 15.
  4. Hei. Nånn som har erfaring me bergans alpinist 100 L lady? Eller en annen noen anbefaler i samme størrelse til dame? Har i dag Lowe Alpine Cerro Torre 75:100. Men selv om den er regular og egentlig er fornøyd med selve sekken så må jeg bare innse at jeg er for smal i ryggen til den. Er nok best egnet til herre.
  5. Jeg lurer på om det er noen som har prøvd gstove ovn i telt før?
  6. Jeg også satt akkurat å lurte på det samme. Er det noen som vet noe om den er gunstig å bruke i hengekøye?
  7. Hvor kaldt har du sovet i? Merker du noe til duna når du ligger i den?
  8. Hei. Er det noen som har prøvd noen av disse soveposen på vinterstid? Mammut Tyin mti 5-season bison Mountain hardwear lamina z, bonfire Helsport alta x-trem v Warmpeace viking 1200
  9. Hadde det vært en annen blå farge så hadde det ikke hatt noe å si. Har ikke noe imot blått og ønsker å synes men jeg ønsker at det skal være en farge jeg liker
  10. Hei. Jeg ønsker å kjøpe meg en ny sekk da jeg ikke er fornøyd med den jeg har. Har sett på helsport sin alta sekk på 85l. I min strl så synes jeg ikke fargen er så veldig fin selv om jeg har prøvd samboer sin og synes den var helt fantastisk å gå på tur med. Men kan ikke ha en sekk som er stilt inn til en person på 175 på minimum. Så må ned i s/m. Men stygg farge. Hadde den vært grønn så hadde det vært greit. Har sett på Bergans trollhetta 95l. Den kan man justere til riktig strl. Er det noen som har erfaring med denne? Eller en annen sekk som er veldig god fra 80l og oppover som kan justeres til ei dame på 165? Har hatt prolaps så kan ikke være noen puter som presser på korsryggen som min nåværende berghaus sekk gjør.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.