Gå til innhold
  • Bli medlem

Horcrux

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Horcrux

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for kanon tilbakemeldinger, ved første øyekast likte jeg spesielt MSR Elixir å Salewa teltene. Ser at kravet om maks vekt på 3 kg til den prisen muligens var i det strengeste laget.
  2. Hei! Jeg og samboeren er på jakt etter et anvendelig 3-sesongers telt (muligens noen vinternetter her og der) til rundt 4000 kr. Vi har ikke så veldig mange kriterier, men noen er det: - Totalvekt på maksimum 3 kg. - Bredde på minimum 140 cm. - Takhøyde på 100 cm. - Gjerne en form for yttertelt. Det blir vårt første fellestelt så er på jakt etter en god allrounder vi kan bruke til det meste, før vi eventuelt skaffer oss det perfekte teltet for sommer, vinter osv. Vi har blitt anbefalt North Triarch 3, men jeg har lite erfaring med North face telt. Noen som har vært borti dette? https://www.thenorthface.com/shop/triarch-3#hero=5 Ellers ser jeg at Helsport selger Rondane 3 camp rimelig nå: https://www.helsport.no/rondane-3-camp-3305 Hva bør vi gå for? Er det noen andre alternativer der ute vi bør se på? Setter pris på all hjelp og tips. PS Det betyr ikke noe om teltet er et kuppel/dometelt eller tunneltelt.
  3. Horcrux

    Turbukse

    Hei! Jeg er på jakt etter ny turbukse, muligens to alt ettersom. Først og fremst må jeg erstatte en north face gore tex bukser som etter 6 år nærmer seg meget utslitt og ikke holder mine edle deler like tørre lengre. Denne buksen er frem til nå brukt året rundt til det mest av aktiviteter (speideren, hardangervidda sommer og vinter, regnbukse osv.). Har vurdert Norrøna Falketing Gore-Tex som en erstatter. Noen som har erfaring med denne, eventuelt alternativer? er åpen for det meste av forslag. I tillegg vurderer jeg å anskaffe en bukse mer anlagt for vinterturer på fjellski (Både korte og lange turer), selv om jeg egentlig er fornøyd med å bruke en gore-tex + ull om vinteren. Noen tanker/forslag angående dette? All hjelp og forslag settes pris på!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.