Gå til innhold

Ola Østbye Høieggen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ola Østbye Høieggen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ola Østbye Høieggen

  Galdhøpiggen i mars?

  Jeg får storfint besøk fra utlandet tidlig i Msrs, og han har uttrykt et ønske om å bestige Galdhøpiggen. Hvordan er det å gå denne såpass tidlig? Tror ikke han er noen kløpper på ski, så det er eventuelt snakk om å gå den til fots..?
 2. Ola Østbye Høieggen

  Thermarest NeoAir Trekker - lekkasje?

  Jeg spontankjøpte et Thermarest Trekker før jeg skulle opp på Preikestolen i sommer, da jeg frøs litt natta før ved Lindesnes fyr. Sov i telt, og med Thermarest z-lite under, da dette er mitt første "tykke" oppblåsbare, og jeg ikke vet helt hva de tåler. Da jeg våknet var det ikke like mye luft i underlaget som når jeg begynte, men jeg var mer opptatt av soloppgangen enn liggeunderlaget der og da. Skrev det av som temperatur- og trykkfall eller noe annet jeg ikke kan noe om. Neste gang jeg brukte det var jeg innendørs, i feltseng, og her også merket jeg at luften gikk ut av det! Her var det varmere, og jeg tenkte at "kanskje det er at det er varmt som gjør det". Siste forsøk nå var utendørs igjen, og luften gikk ut så fort at jeg måtte blåse det opp på nytt både rett før jeg la meg og når jeg våknet for naturens kall midt på natten, og fortsatt var det pløsete igjen når jeg våknet med solen! Det er ingen merkbare lekkasjer i det, og jeg har forsøkt å holde det under vann. Tror det siver for sakte til å lage synlige bobler i vannet, dessverre. Nå har jeg skjønt at dette ikke "bare er sånn det er", og har lyst til å klage på det. Tror dere XXL tar det imot uten kvittering, eller blir jeg sittende med skjegget i postkassa?
 3. Ola Østbye Høieggen

  Pacific Crest Trail 2018

  Hvordan er det egentlig med å få tillatelse til å gå PCT? Har hørt det kan være vanskelig å få permits?
 4. Ola Østbye Høieggen

  Skalljakke for lange og tynne

  Jeg er 194, og mesteparten av høyden sitter i ryggen. Omtrent medium bredde, er nærmere tynn enn tjukk, vil jeg si, og med kjempelange "monkey arms"! De siste tre årene har jeg brukt Norrøna og vært strålende fornøyd med dem! Tror ikke jeg vet om noen produsenter som har like lange størrelser! De får mine to tomler opp, langt der ute i enden av armene.
 5. Ola Østbye Høieggen

  Pacific Crest Trail 2018

  Spennende! Jeg har en drøm om å gå PCT selv, men tviler på at det blir allerede neste år! Hvordan trener du deg opp i forkant? Hold oss oppdatert!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.