Gå til innhold

Herrthf

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Herrthf

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal kjøpe oss en brukt fjellpulk imorgen, så viste det seg at den mangler en del, så vi skulle få god pris på den. Noen som vet om den går ann å skaffe en slik? Har ikke sett den selv enda, men skulle vistnok være lett å lage av kosteskaft selv også mente selger. Den delen som mangler er det ring rundt på bildet.
 2. Svigerfar lager trekopper, vist noen skulle vært interessert. Meget fornøyd med min, funker ypperlig til kaffi,vann og whisky
 3. Det kan godt stemme at det ikke er skinn. Skal ta og prøve med den "gummireprasjon" gjør ingenting om det ikke er så pent å se på. Ja er gore tex, ja skal ta og prøve ut dette. Takker for gode svar
 4. Hadde en liten tur til etnefjellet, på stølen det svoger. På leit etter rypa. Reknet ikke med så mye snø som det var, så vi pakket kun med riflene å det viste seg å vær en dårlig plan. Da rypene trykket veldig å lå "ned" gravd i snøen til vi omtrent sto over dem. Så var hagla vi skulle hatt med oss. Var en del rype å se. Men uansett så ble det en fin liten guttetur i godtlag å god drikke.
 5. Var ikke skinn "under" der som det var slitt bort, var noe tøy lignende stoff. Men får ta å smøre dem opp igjen. Så får jeg bruke dem til de ikke er brukenes lenger.
 6. Hei. Har noen fjell/tur sko som er gått så godt inn at jeg ikke vill kvitte meg med dem, men har en mistanke om at dem synger på siste værset. Har det noe å si på at dem skal være vantett at læret/skinnet omtrent er borte mellom suringene? Det "tykke" læret er helt fint, er kun der det er "tynt" det enten er borte eller at det er komt endel sprikker.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.