Gå til innhold

ruskerev

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ruskerev

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå har tiden kommet, endelig har jeg satt kursen mot Vestfossen. Dette er en tur jeg har hatt lyst til og ta i mange år, men med mangel på et flytende farkost har det ikke blidt noe av. Etter anskafelse av Packraften har verden åpnet seg opp, jeg har den klar bak i bilen og det er bare og puste liv i den så er man klar for eventyr. Jeg ankom Vestfossen i stålende solskinn og alt lå til rette for en fantastisk tur ned elva mot hokksund. Jeg parkerte ved idrettsplassen i vestfossen som ligger bak krafverket og blåste liv i kajaken og satte i vei. Dette er en liten elv, men i disse flom dager var det mye vann og man kunne ta få padletak og bare følge stømmen. var en rolig og fin tur med mye fugleliv langs elvebredden, det var en som kom litt for nært.... med ei kamikase bombe fra oven, det spruta hvit guffe langs båtsiden og jeg prisa meg lykelig for at den ikke traff målet. Turen endte ved gangbrua over til losmoen i hokksund, gikk i land på høyre hånd rulla sammen båt og utstyr å rusla bort til tog stasjonen. tok toget tilbake til vestfossen og rusla tilbake til bilen. for de som ønsker lengre tur er det bare og fortsette helt til drammen om man ønsker da elva renner ut i drammenselva. turlengde ca 1,5 time. PS. kan vær lurt og smøre seg med solkrem da det reiv godt i nakken og på armene, god og rød merka jeg seinere på dagen.
 2. ruskerev

  alpacka mule. delamination

  så bra det ikke er bare min. og at det ikke har noe betydning
 3. Hei, har som sagt en alpacka raft der det ser ut som limingen har løsnet fra gulvet mot tubene, sendte inn bilde og fikk i svar at This is a natural occurrence of the raft- when we make the rafts by hand at the shop we use double sided tape to temporarily affix the floors to the tubes, and that is what you're seeing peeling off. The floors have a stronger glue that actually holds them on, which is not peeling off in your photo. If you ever have any issues with your floor delamination, we of course will cover that under warranty, but this particular photo is not an issue. Hva tenker dere om dette? noen som har opplevd det samme.
 4. ruskerev

  Hvilken packraft?

  hei. de båtene dere fikk fra kina er de det samme som selges på www.Kipara.no ?? hvilken model er det som er kjøpt. ønsker egentlig alpacka mule, men ser det er litt og spare på prisen.
 5. ruskerev

  Hvilken packraft?

  noen med erfaring fra båtene fra kipara??
 6. ruskerev

  Utskilt fra "Fiaskotur" - Lage truger

  Hei. takk for at du tok deg brydderiet med og finne frem og legge ut. mvh kim
 7. ruskerev

  Alternativ behandling av betennelser?

  har selv slitt med plantar facitt i ca 5 månder nå, jeg var oss teknisk ortopedisk og fikk laget såler som passet i skoen min, det blei værre og gå med den først. men man må bruke den i kortere periode i starten og så sakte mer og mer. har også vært oss ostopat som behandlet begge føttene og anbefalte meg og ta en golfball og stå og rulle på. dette er veldig vondt i starten. er nesten bra i føttene nå. hadde med meg de skoene jeg brukte mest til ortopeden og han kunne fortelle at det var pga feil sko at jeg fikk dette. viktig og bruke gode sko som hindrer pronasjon, dette tar tid og bli kvitt, gå kun korte lette turer, ikke bli fristet til og ta i for mye, det straffer seg, skynd seg sakte
 8. ruskerev

  Utskilt fra "Fiaskotur" - Lage truger

  Hei tom 42, kunne du tatt bilde av beskrivelsen i boka og, hadde vært morsomt og se beskrivelsen til vaiertruge Mvh kim
 9. ruskerev

  Brevandring på Jostedalsbreen

  Så ut som en fin tur😃
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.