Gå til innhold
  • Bli medlem

killbox

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av killbox

  1. Liten observasjon. Sist tur kjøpte jeg inn en pakke med tørrmelk. Tror det kost i underkant av 90,- på Rema. På de to DNT hyttene vi var innom hadde begge to tørrmelk, og jeg tror prisen faktisk var rimeligere enn Rema.
  2. Slo til på Fjellsport sitt tilbud på Mammut Infinity 9.5 klatretau i går, samt noen ekstra Black Diamond ekspressslynger. Fikk benytter FF-koden
  3. Godt forslag. Kan jo ta en tur innom DNT-butikken i Stavanger for en prat.
  4. Hei, vi er en gjeng på 4-5 stk som tenker oss på fjelltur neste uke. Vi har ikke helt klart å lande hvor turen skal gå, men ønsker gjerne litt lenger bort enn Ryfylkeheiene. Ønske; -4-5 dager -Dnt-hytteovernattinger -maks 9+/- timer kjøring fra Stavanger - Ettappene på mellom 10-25 km Noen som har tips her?
  5. Hentet Black Diamond half dome klatrehjelm og slyngesett. Har blitt ivrig på uteklatring i det siste. Handlet fra Climbing247, meget bra sjappe.
  6. Hei, har selv Atmos 50 og den er veldig behagelig å bruke. Synes dog 50 liter var mye på en 5 dagers tur i fjellet i fjor (uten telt), så ville definitivt ikke hatt noe større
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.