Gå til innhold

killbox

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om killbox

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liten observasjon. Sist tur kjøpte jeg inn en pakke med tørrmelk. Tror det kost i underkant av 90,- på Rema. På de to DNT hyttene vi var innom hadde begge to tørrmelk, og jeg tror prisen faktisk var rimeligere enn Rema.
 2. Slo til på Fjellsport sitt tilbud på Mammut Infinity 9.5 klatretau i går, samt noen ekstra Black Diamond ekspressslynger. Fikk benytter FF-koden
 3. Godt forslag. Kan jo ta en tur innom DNT-butikken i Stavanger for en prat.
 4. Hei, vi er en gjeng på 4-5 stk som tenker oss på fjelltur neste uke. Vi har ikke helt klart å lande hvor turen skal gå, men ønsker gjerne litt lenger bort enn Ryfylkeheiene. Ønske; -4-5 dager -Dnt-hytteovernattinger -maks 9+/- timer kjøring fra Stavanger - Ettappene på mellom 10-25 km Noen som har tips her?
 5. Hentet Black Diamond half dome klatrehjelm og slyngesett. Har blitt ivrig på uteklatring i det siste. Handlet fra Climbing247, meget bra sjappe.
 6. Hei, har selv Atmos 50 og den er veldig behagelig å bruke. Synes dog 50 liter var mye på en 5 dagers tur i fjellet i fjor (uten telt), så ville definitivt ikke hatt noe større
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.