Gå til innhold
  • Bli medlem

solefall

Passivt medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

solefall vant dagen sist 21. august 2017

solefall hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

35 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, er på jakt etter et greit tomannstelt og har Helsport Tronfjell 2 og Sydvang Ustaoset 2 i kikkerten og er i tvil hvilket jeg skal velge så jeg håper det er greit at jeg forhører meg med ekspertisen her. Vekt er ikke veldig viktig. Helsport koster 2500 på Outlet og Sydvang teltet er på tilbud til 999. https://www.fjellsport.no/sydvang-utoset-2-green.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-category1 https://www.helsport.no/tronfjell-2-outlet Noen argumenter for og imot det ene eller det andre ?
  2. Da har jeg fått telefon fra serviceavdelingen til Helsport, med dødsdommen over teltet. Jeg ba dem se litt over teltet før de evt byttet bunnduk, og det passerte ikke gjennom nåløyet etter litt testing med vann. Så da sender de det i retur og jeg får ha det som et reserve/godværstelt. Kan jo ikke gå rett over på noe helt nytt så jeg var på finn.no og fant et Børgefjell 3 camp tunneltelt brukt to ganger som får bli arvtakeren... Takk for innspill og gode råd !
  3. En vennlig sjel / produktdesigner hos Helsport sendte meg utklipp av originalbrosjyren. Artig. Scanned from a Xerox Multifunction Printer.pdf Skannet på en flerfunksjonsskriver fra Xerox.pdf
  4. Ja, jeg ber dem se på det, evt slenge med noen klips som jeg kan mekke til
  5. Hvordan forbindes forresten inner- og yttertelt på moderne telt ? På mitt er det snorer som knyttes. Hadde vært litt mindre fommel med klips, plastkarabinkrok e.l. Noen som kan si hva Helsport bruker nutildags ?
  6. Mail fra Helsport idag, de kan bytte bunnduken for 650 pluss mva pluss frakt, synes ikke det var så verst. Evt kan jeg kjøpe stoff og tråd der og mekke selv / smiske med svigermor ( ca 100 pr meter, trenger ca 3 meter ). Et nytt outlet-telt / annet brukt telt er sikkert bedre teknisk men jeg får la affeksjonsverdien veie tyngst. Så jeg har sendt avgårde teltet til Helsports serviceavdeling idag.
  7. Skal høre med serviceavd til Helsport. Har evt svigermor i bakhånd (ikke som torpedo i denne omgang, men hun er pensjonert syer og hun kan kanskje mekke til noe hvis Helsport kan skaffe noe bra stoff).
  8. Er Ingen utpreget friluftsmann men håper det er lov å søke råd her likevel, siden jeg regner med at det er her man finner kompetanse på telt.. Har liggende et Helsport Børgefjell 2 (se bilde, ikke tunneltelt) som jeg fikk til konfirmasjonen i 1980. Er ikke mye brukt og prøvde å sette det opp for å se hvordan det tåler noen dager med regn. Ser ut som ytterduken holder tett etter nesten 40 år. Men bunnen i teltet er ganske tynn og ble raskt fuktig og da blir det utrivelig. Teltet har affeksjonsverdi for meg og jeg lurte på om jeg skulle forlenge levetiden og brukervennligheten på det med å mekke til en bunnduk/footprint til innertelt+fortelt. Men så lurer jeg litt på om noen kan svare på om fordelene med jeg et nyere kuppel/tunneltelt (brukt eller outlet) er så store at jeg heller bør kjøpe et nyere brukt/outlet telt til 1500—2500 kr? Realistisk bruk er vel bare 2-3 mcturer i året, og ingen polekspedisjoner. Et telt til 400 kr på Clas Ohlson dekker kanskje egentlig mitt behov men jeg har glede av å eie og bruke skikkelig utstyr så jeg tenker mer i retning av å kjøpe et brukt Helsport 2-3 manns telt, eller Helsport Tronfjell 2 på Helsport outlet. Vekt er ikke veldig viktig men vil gjerne ha litt innvendig høyde og et telt som er lett å rigge opp og ned. Gode råd mottas med takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.