Gå til innhold
  • Bli medlem

Simroee

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Simroee

  1. Heihei! trenger litt hjelp til å endelig bestemme seg for kjøp av telt. Ønsker et telt som skal kunne brukes hele året på mange forskjellige turer. Altså at det ikke veier alt for mye, men tåler alikevel en del. Sett mye på fjellreven abisko shape 3 eller endurance 2. De er oppgitt til å veie ca.1.5kg og virker som veldig gode telt, sprenger ikke lommeboka lile mye som hilleberg. Hvilket ville man valgt til hovedsakelig en person, men noen ganger en ekstra pers i tillegg til en fuglehund... ikke noe problem å ligge litt tett.Noen som er noen gode meninger, forslag eller tips mottas med takk! Blir hvertfal aldri enig med meg selv..
  2. Oey det høres jo ganske lovende ut! Er jo hvertfal veldig greit å få spart litt vekt der man kan. Men er et vanskelig valg.. må nok ha noen flere tenkestunder før jeg bestemmer meg😅 Tusen takk for litt mer info, syntes ikke det er såå mange omtaler om hverken endurance eller shape. Litt kjipt ettersom de virker veldig gode.
  3. Takk for svar! Er rundt 183 så vet ikke om det blir "for langt" for å trives i shape?
  4. Hei! er på utkikk etter eget telt og trenger litt tips fra noen med litt erfaring😅 har ingen telt fra før av men har sovet en del netter ute i år etter å ha studert friluftsliv. Kunne tenkt meg et 4 sesongstelt ettersom jeg sansyneligvis kommer til å bruke det litt ved alle årstider.. ønsker også at det ikke skal veie alt for mye😅 Kommer til å brukes alene, med hund og en person til har sett en del på fjellreven abisko endurance og shape 2/3 har noen erfaringer med disse?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.