Gå til innhold
  • Bli medlem

stuttleif

Passivt medlem
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av stuttleif

  1. Ellers finnes det mange gode tilbud på Canon EOS 350 rundt om kring, anbefales på det sterkeste.
  2. Å gi ungene en uskarp og sliten kniv er vel det dummeste du kan gjøre. Den kan gjøre mye mer skade enn en ny og skarp.
  3. Ingen kaffe, ingen tur tror jeg heller vi sier
  4. Jeg skal sjekke opp litt i forhold til holdbarhet etc. og poste her etterhvert. Når det gjelder kvaliteten på eggerøre på hoteller tror jeg det har mer med kokken å gjøre uten at jeg tør garantere det. Som regel smaker det pyton ja.
  5. Hvis det er flere som er interessert så sleng inn en melding her og gjerne en PM. Jeg kan godt organisere deling etc.
  6. Da vet du jeg er interessert ihvertfall
  7. Deler gjerne 8 kg med deg jeg!
  8. Hjertelig, dette må prøves!
  9. Er det noen som har noen formening om hvordan eggene ble tørket? Har prøvd å google men det er dårlig med forslag som ikke handler om tørking av maling på påskeegg...
  10. Som sagt tidligere: Dette er helt uproblematisk i praksis det stedene det er ryddet og opparbeidet en bålplass fra tidligere. Det finnes flere slike plasser rundt hvert eneste vann i hele marka og jeg aldri opplevd at noen har reagert på det. Jeg har vært rimelig mange døgn rundt i Oslo-marka. Det anbefales imidlertid at du holder deg til de bålplassene som er opparbeidet, både av hensyn til sikkerheten og til at naturen skal være mest mulig uberørt rundt vannene som ellers.
  11. Teknisk sett er det bålforbud mellom 15. april og 15. september. Det finnes imidlertid bålplasser ved de fleste vannene og jeg har aldri opplevd at noen har reagert på at man tenner et lite bål på slike bålplasser som allerede er etablert og ryddet.
  12. Det var vel akkurat det som var mitt poeng også
  13. Har du noe formening om at norsk høyesterett ville ment at f. eks. Pirate Bay ville vært ulovlig hvis serveren var plassert i Norge? Hvis ikke bør du avslutte tullpratet ditt nå.
  14. Kommer veldig an på hvem du møter. Har hatt med noen kamerater noen ganger som ikke har hatt kontroll på fiskekortet og det har da blitt notert navn, adresse, telefonnr. etc og så har de fått en giro i posten. Det er jo skikkelig flaut synes nå jeg å bli tatt for sånt, særlig i Oslomarka og med den fantastiske jobben OFA gjør.
  15. Det er godt med både ørret og abbor i begge Kalvtjerna og begge Branntjerna. Det gjelder forsåvidt alle de små vannene i det området. Anbefaler OFA sin Fiskekartbok for Oslomarka og eventuelt Årboka hvis du vil vite litt mer om hvor det er satt ut fisk og hvor mye. Begge fåes kjøpt i de fleste butikker med fiskeutstyr.
  16. Har forøvrig testet også med noen "vanntette" poser fra Inuk. De er ikke vanntette i det hele tatt hvis vi snakker padling og at utstyret kan bli liggende direkte i eller under vann.
  17. I forbindelse med padling bruker jeg en vanlig enkel Lowepro-bag og legger den inn i en vanntett bag fra "Sea to Summit". Har heldigvis ikke hatt noen uhell så langt så løsningen er ikke testet "in action" men jeg har testet bagen i badekar og det er tett, selv når den blir liggende under vann. Ligger det løst er uansett oppdriften i bagene nok til at det holder seg flytende.
  18. stuttleif

    Oslo vs. Fiske =)

    Begynner å bli en stund siden jeg var der men Gåslungen rett ovenfor Øyungen har alltid vært heldig for min del. Det er jo ikke lange veien heller.
  19. Får vel fylle på litt nå som jeg har fått nytt kamera.
  20. stuttleif

    Jakke til jakt

    Neida, var mer ment som "har jeg noe å frykte som jeg burde vite før neste langtur?"
  21. stuttleif

    Jakke til jakt

    Hmm... Jeg har investert i Norrøna denne vinteren, både jakker og bukser og er så langt svært fornøyd. Har holdt meg både varm og tørr i mange minus og i regn og vind. Bare jeg som har vært heldig eller...?
  22. På Blefjell begynte det å bli snøfattig allerede i påsken, det kan ikke være særlig igjen der nå.
  23. Alle som har vært i nærheten av han i mer en 5 minutter skjønner at han lever og ånder for det han driver med 100 %. At folk og medief fatter interesse betyr bare at han har mulighet til gjøre det og samtidig leve av det. Han er så fjernt fra kjendisverden som det er mulig å komme. Du får mene hva du vil om han som person og måten han formidler sitt budskap på, men antydninger om at han er kjøpt og betalt av en eller annen produsent er bare smålig og latterlig. Han ville aldri i verden formidlet noe han ikke kunne stå for og som han ikke hadde prøvd ut.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.