Jeg skal sjekke opp litt i forhold til holdbarhet etc. og poste her etterhvert. Når det gjelder kvaliteten på eggerøre på hoteller tror jeg det har mer med kokken å gjøre uten at jeg tør garantere det. Som regel smaker det pyton ja.
Er det noen som har noen formening om hvordan eggene ble tørket? Har prøvd å google men det er dårlig med forslag som ikke handler om tørking av maling på påskeegg...
Som sagt tidligere: Dette er helt uproblematisk i praksis det stedene det er ryddet og opparbeidet en bålplass fra tidligere. Det finnes flere slike plasser rundt hvert eneste vann i hele marka og jeg aldri opplevd at noen har reagert på det. Jeg har vært rimelig mange døgn rundt i Oslo-marka. Det anbefales imidlertid at du holder deg til de bålplassene som er opparbeidet, både av hensyn til sikkerheten og til at naturen skal være mest mulig uberørt rundt vannene som ellers.
Teknisk sett er det bålforbud mellom 15. april og 15. september. Det finnes imidlertid bålplasser ved de fleste vannene og jeg har aldri opplevd at noen har reagert på at man tenner et lite bål på slike bålplasser som allerede er etablert og ryddet.
Har du noe formening om at norsk høyesterett ville ment at f. eks. Pirate Bay ville vært ulovlig hvis serveren var plassert i Norge? Hvis ikke bør du avslutte tullpratet ditt nå.
Kommer veldig an på hvem du møter. Har hatt med noen kamerater noen ganger som ikke har hatt kontroll på fiskekortet og det har da blitt notert navn, adresse, telefonnr. etc og så har de fått en giro i posten. Det er jo skikkelig flaut synes nå jeg å bli tatt for sånt, særlig i Oslomarka og med den fantastiske jobben OFA gjør.