Gå til innhold
  • Bli medlem

Zebulon

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Zebulon

Nylige profilbesøk

1 331 profilvisninger
  1. Har hatt den ett par uker nå, testet ett par ganger og startet er meget bra. Robust sak, som både oppleves stor og liten. God i hånda og har fikset det meste jeg har hatt bruk for. Lage bål, spikke og generell bruk i skog. Noe spesielt du lurte på?
  2. Hei hei Når du allerede har outdoor ville jeg godt for den Store skogsøksa, har den selv og er den desidert mest brukte øksa jeg har. Bruker den ofte i kombo med Gränsfors Kubben. Har testet den litte skogsøksa opptil flere ganger, men hvis jeg bare skulle hatt en øks. (noe man jo ikke kan ha ) så kunne den vært ett alternativ. Som flere har skrevet allerede så er det bedre å "produsere" ved med en øks som har lenger skaft og mer vekt.
  3. Vil anbefale Fjällräven Vidda Pro, har hatt min i 5-6 og og sittet rundt hundrevis av bål og ikke ett hull pga gnister. Vokser den 1-2 ganger i året.
  4. Hei, har Naturehike Cloudpeak og er utrolig fornøy med det. Fungerer veldig bra som vår, sommer høst telt og utrolig mye for pengene. Har hatt mellom 20-30 netter i det siste årene, både på vidda og i skogen. Aldri hatt noen problemer.
  5. Var der for en drøy uke siden, tok en drøy time å gå opp til Renndølsetra. Utrolig trivelige folk som driver den! Vi møte på 20talls geiter som gikk på beite der. De er veldig pågående og vant til folk. Hadde med hunden, ingen problemer men hun er veldig vant til sauer og geiter.
  6. Enig med alle over, kjøpte liggeunderlag fra Urberg for ett par år tilbake, ble byttet ut etter to-tre turer med ett fra exped. STOR forskjell i komfort og verdt prisforskjellen. Fjellsport har også tilbud på flere fra exped.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.