Gå til innhold
  • Bli medlem

Fetzo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fetzo

  1. Noen som har noe å si om disse forsvaret har? Har vel hørt såpass at der er noe robuste brennere, men ulempen kan være tyngden på brenneren. Ellers no å komme med?
  2. Etter litt tid med tenking har jeg tenkt å investere i en multifuel. Jeg lurer på om dere har noe å anbefale. En brenner dere har gode erfaringer med. Takker på forhånd for svar!
  3. Fetzo

    foreldre?

    Har dette problemet selv, siden jeg kun er 15 år. Skjønner at foreldrene er bekymret, men hvis man har vandret i skog og mark før, tror jeg en ungdomskropp tåler like mye som en voksen. Og man må jo prøve en gang også. Lars Monsen lå aleine sin første natt da han var 9
  4. Hei! Vi er 2-3 gutter som har tenkt oss en tur til børgefjell. Vi har alle kartene over nasjonalparken, men trenger noen anbefalinger til ruter vi kunne ta i bruk. Evt. noen råd om noen spesielle ting vi bør/må ta hensyn til. Hvor bør vi starte? Hvor bør vi slutte? osv.. På forhånd takk!
  5. Fetzo

    Femund (Ørretvann)

    Hvis du går inn på http://www.femundsmarka.net/sider/fiske_no.htm så har du litt oversikt på hvor det er ørret eller ikke ialfall
  6. men er det vanskelig å padle 16,5 aleine?
  7. Fetzo

    Dunjakke?

    Var test om det i villmarksliv for ikke så lenge siden. Så får sikkert noen gode tips der
  8. Creative vision Zen har fått mye bedre testresultater enn den beste ipod modellen
  9. Hei. Skal kjøpe meg en ally kano før sommeren kommer . Men er litt usikker på hvilken størrelse som passer best til. Det som kommer til å romme den er 2 personer 2 sekker og en hund, men vil også kunne bruke den som en enmannskano uten bagasje.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.