Gå til innhold
  • Bli medlem

evmorten

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Tenkte å ha den til regn og vinn og ruskevær osv, men når den er vanntett til 5 meter, så kanskje det går an å få noen morsome og/eller interresante effekter ved å ta bilder når jeg går over ei lita elv eller noe, og holde det under? Når jeg tar bilder i såkalt drittvær nå, så blir det bare dogg inni objektivet når jeg kommer ned i bilen, så da kan jeg ikke ta noen bilder på hjemturen, som jeg ofte gjrør ellers Er den du har til halv pris godt brukt eller noe sånt eller?
  2. Jeg er på jakt etter vanntett kamerahus til Canon EOS 400D. Fant en på "pixmania.com", en "AQUAPAC Vanntett kamerahus EOS", men den ser litt rar ut. Bare et trekk. Lurer på om det finnes noe annet, og hvor bra den er den jeg har funnet. Virker litt dyr til å være et plasttrekk.
  3. Nå så jeg på det jeg skreiv sist - Var litt uklart kanskje, men lurte på det med EGNOS. Er det noen gode gps'er som er egnos-kompatible - Så slipper jeg liksom å kjøpe enda en når det blir vanlig med egnos (eller er det like rundt hjørnet?). Hvis det stemmer det jeg har hørt, at gps har - var det ca100 m presisjon på gps, og egnos kan komme ned i 1-2 meter? Er det bare bortkasta å satse på en sånn egnos-kompatibel? - Vil ha det så nøyaktig som mulig da sjø - når det kommer i vanlig bruk... så jeg håper noen veit dette også Og - hvor nøyaktig er en sånn høydemåler på gps - har hørt at man må justere etter lufttrykket hele tida...? - høres veldig tungvint ut...
  4. Har tenkt å kjøpe gps for fjellturer, men veit ikke hvilken type, og det er litt vanskelig med hvislken butikk jeg skal a også - En data- eller elektrobutikk, eller sportsbutikk - eller.... Vil ha en med så mye som mulig - Jeg har sett på noen nettbutikker, på noen gps'er som er egnos-kompatibel, og da var prisen på mellom 6 og 7 tusen på de med flest muligheter, men vilken? - eller frarådes det, og heller vente til egnos blir i vanlig salg? Håper neon veit noe EHM!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.