Gå til innhold

Vestlendingpåtur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vestlendingpåtur

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

434 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte et lett fotostativ i merket Induro. Jeg fikk det til en god pris så jeg slo til. Jeg må også stativhode (kulehode) og jeg har funnet et Manfrotto kulehode som jeg ønsker å kjøpe. Er det noen som vet om Manfrotto kulehode er kompatibelt med Induro stativ? Kulehodet jeg har sett på er dette: Manfrotto Kulled MHXPRO-BHQ2 magnesium
 2. Jeg tar altfor mange bilder Så det er nok greit med ekstra batteri ja.
 3. Jeg bruker Canon 24-105 f/4 ii IS USM. Det blir et stort kamera med det objektivet, men synes det er verdt å "drasse" på
 4. Takk for tips! @JanRH og @Bjørn J Jeg innser at jeg bør ha to batterier til kamera for å være sikker på at det holder en uke Jeg skal til Lofoten og vi baserer oss kun på overnatting i telt. Det er mulig vi stikker innom en kafé eller overnatter på en campingplass og kan kanskje lade der. Men i verste fall blir det ikke mange muligheter for strøm den uken.
 5. Jeg er en hobbyfotograf som skal på en ukes telttur. Noen som har gode tips til hvordan man lader batteri til speilreflekskamera når man ikke har tilgang på strøm?
 6. Ser at jeg har publisert dette under jakt Prøver igjen på en annen tråd.
 7. Jeg er en ivrig hobbyfotograf som skal på en ukes telttur. Har noen gode tips til hvordan jeg kan lade batteriet til speilrefleksen mens jeg er på tur?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.