Gå til innhold
 • Bli medlem

dnorT

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om dnorT

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. trenger ikke ha det superkomfortabelt, det har vi hotell til;) Har et tunnel-telt som kan drasses med i tillegg dersom det blir for trangt. Må uansett ha ett telt til, og da ser dette greit ut egentlig. Ser ut som om utformingen på teltet vil gjøre at ungene digger det. mtp muligheten til å stå oppreist og leke i teltet. Barna er små nå, 7, 5 og 1, så de tar ikke så mye plass atm, ser noen har lagt ett liggeunderlag på tvers ved den ene åpningen også, slik at de da får inn fem stk.
 2. Er dette noe å satse på til bruk for familie på 2 voksne og tre barn? Skal vel være OK med plass?
 3. Har brukt bamsen(e) til kidsa når de har sovet dersom det har vært behov for pute. Hørte ett innslag på radioen sist uke, mener det var nitimen på P1, småbarnsfamilie som var på tur ofte. Muligens Gamme og Skog, de anbefalte egentlig trekkene/posene som barneputer (vanlige sengeputer) blir levert i, de var enkle å bruke og god høyde når de fylles med jakker/klær.
 4. dnorT

  Familietelt

  Ser ut til at det ender med et ekstra telt i tillegg til Yaranga Light 4-teltet jeg allerede har. Muligens et Yaranga trek 4, som er av den litt rimeligere sorten. Fjellheimen 6 så også kjekt ut, men med familie på tur blir det jo litt bagasje, så da er vel muligens to telt det beste valget uansett. Så kan de ubrukte kronene brukes på nye liggeunderlag til kidsa heller og ny sovepose til far.
 5. dnorT

  Familietelt

  hehe, skal jo ikke mange hotellovernattingene på sørlandet til før man er oppi samme prisen som Atlas-teltet heller. 2 år så er det gjort.
 6. dnorT

  Familietelt

  Frisport Taiga ser også nice ut, noen erfaringer med dette?
 7. dnorT

  Familietelt

  Er på utkikk etter et telt som er egnet til bruk for 2 voksne og 3 barn. Noen anbefalinger? Tenker at teltet vil ha bruksområdene: fjell, lett tur, campingplass Spesifikasjoner: plass til lek inni teltet hvis dårlig vær, egnet til norsk sommer, Ser selv at Hilleberg Atlas ser helt konge ut, hadde det bare vært noe billigere...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.