Gå til innhold
  • Bli medlem

eiribern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om eiribern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja det kan kanskje være tilfellet om de ikke dukker opp snart. Pakken ble dog sendt uten sporing, så blir muligens litt vrient å få dem til å se om de har den liggende 😅
  2. Jeg var i en noenlunde lignende situasjon tidligere i sommer, bortsett fra at vindkastene kom i det jeg var i ferd med å sette opp teltet og tre inn stengene. Var i utgangspunktet vindstille og jeg hadde derfor ikke tatt til høyde for kraftige vindkast, så hadde teltet liggende rimelig løst da jeg skulle sette det opp. Endte med at vinden tok tak i det nærmest som et seil og jeg måtte holde fast for harde livet for at det ikke skulle blåse bort, med det resultat at stengene ble bøyd på et par-tre punkter. Kontaktet Hilleberg for å forhøre meg om hvor mange seksjoner de mente jeg burde bytte, og innrømmet såpass at dette var brukerfeil, da jeg burde ha sikret teltet bedre før oppsett. Kundemedarbeideren jeg var i kontakt med sa likevel at han sender meg tre nye stangseksjoner, uten kostnad. Begynner dog å lure på om de er tapt i posten da det er over en måned siden de ble sendt, men mulig at det tar lengre tid grunnet korona. Har for øvrig Hilleberg Unna, uten at jeg vil tro det spiller noen rolle. Hadde i det minste forhørt meg med Hilleberg for å se hva de sier i ditt tilfelle. Slik så forresten stengene mine ut:
  3. Om noen er interessert i jakker fra Cumulus har en britisk side, Rock + Run, diverse tilbud nå: Link til nettside Bestilte selv en Incredilite Endurance. Totalprisen blir vel rett under 3000kr med tollomkostninger, men sparer fortsatt over 1000kr i forhold til nypris. Eneste er at den ble sendt med DHL da, så håper de ikke legger til noen hundringser ekstra i "omkostninger"... Forresten, om noen skulle være usikker på størrelser anbefalte Cumulus meg XL eller XXL, om jeg skal ha flere lag under. Er 188cm og rundt 85kg, om dette gir noen indikasjon. Kjøpte XL, så satser på at den passer.
  4. Knalltilbud på Hilleberg Soulo og Anjan 3 hos sportsnett nå, over 3000kr avslag.
  5. Litt usikker på om det stemmer, for det er litt motstridende informasjon på produktbeskrivelsen til de nye hodelyktene; det står både at de kun tar ubeskyttede batterier som er maks 65.0-65.2 mm lange, men samtidig står det på vektspesifikasjonene hvor mye det veier med et ZL635-batteri, som er et beskyttet 18650-batteri med 67.2 mm lengde som Zebralight selv selger. Skulle jo tro at batteriet vil være kompatibelt da.
  6. Hakk i plata men Pocket Rocket 2 til 199kr på XXL igjen, om noen gikk glipp av det forrige gang
  7. XXL har MSR Pocket Rocket 2 til 199kr. Koster rundt 500 til vanlig.
  8. Kjøpt meg sovepose og liggeunderlag 🙂 Marmot Hydrogen Long og Therm-a-Rest NeoAir Xtherm Max Large. Tror ikke jeg får brukt de med det første men fikk begge deler til en veldig god pris så måtte bare slå til.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.