Gå til innhold
  • Bli medlem

sianze

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sianze

  1. Takk for gode råd. Løsningen blir nok 4 sidevesker og en vanntett pakkbegg oppå de to sideveskene bak. Vil unngå å ha noe på ryggen. Har vurdert en 1 hjuls baggasjevogn men håper å få plass til alt i sideveskene.
  2. Noen som har erfaringer med "Husky" soveposer? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=95560288 Finner ingen tester eller omtaler av de på nettet.
  3. Hei. 14 juli til 14 august skal jeg sykle fra nordkapp til lindesnes. I den forbindelse trenger jeg nytt telt, liggeunderlag og sovepose. Siden jeg skal sykle er det aller viktigste kriteriet når jeg skal velge er vekt. Pakkevolum (henger vel litt sammen med vekt) og pris spiller jo selvfølgelig også en viss rolle. Når det gjelder telt så har jeg sett på dette som kanskje kan være "godt nok" for formålet. Er det noen som har noen formening om det vil gjøre nytten? Eller bør jeg velge noe annet? Mckinley telt på 1,1 kg til kr 1199,- https://www.gsport.no/produkt/182133/mckinley-arium-1-0 Når det gjelder liggeunderlag så har jeg vurdert dette. Exped SynMat HL M som veier 365 gram. Eneste bekymringen jeg har til dette er at det er 183cm langt og jeg er også 183cm langt. Bør jeg gå for et som er noe lenger? Har noen tips til et bra alternativ som har noenlunde samme lave vekt/komfort? https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/liggeunderlag/exped-synmat-hl-m.html Når det gjelder soveposer så synes jeg det er en stor jungel der ute som det er vanskelig å bli klok på. Antar at jeg trenger en 3 sesongspose og at det er dun jeg bør gå for? Jeg synes mange av dunposene er veldig dyre. Har noen tips til en sovepose som veier lite og ikke koster så fryktelig mye? Alle gode tips mottas med stor takk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.