Gå til innhold
  • Bli medlem

Lisbre

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lisbre

  1. Tips til steder i Innlandet/Trøndelag med bra ørretvann og kanomulighet? Hadde tenkt oss oppover mot Femundmarka (skal til Dovre etterpå) med sliter med å finne ut hvor det er mulig å leie kano for en rund- tur. Hvor det er mulig å leie kano, samt at det er fine ørretvann? Vi er ikke fluefiskere, og ganske nybegynnere på fikse så vil ikke ned noen bratte stryk men veldig vant til friluftsliv så tenker å telte underveis. Tenker å bruke et par dager til en uke.
  2. Var der pinsehelga. Null problem med snø, nesten ingenting igjen. Litt myrete og vått noen steder, så anbefaler høye fjellsko.
  3. Hei. Noen som har gått Veslesmeden over til Storsmeden til fots nå i mai? Hvordan var det iforhold til snø? Vurderer å gå der om en helg eller to, men kjipt å måtte snu pga snø.
  4. Noen som har vært på Skardstiden i Jotunheimen? Kan denne bestiges uten tau, og er det i tilfelle greit merket sti? Har begynt å planlegge sommerens fjellturer, og tenker å ta noen topper i Jotunheimen.
  5. Lisbre

    Skrimfjellet

    Vi er en gruppe som tenkte oss til Skrimfjellet (Kongsberg) i slutten av juli. Er det for langt å gå fra Ivarsbu - Styggemann - Skrimtoppen - Ivarsbu på en helg? Vi er helt ok form, bare voksne. Vil gjerne få med det som er verdt å se av utsikt når vi først er der, og er avhengig av at det er en rundtur med samme start/stopp. Noen andre forslag til en fin rute eventuelt?
  6. Jeg skal en uke i fjellet i sommer. Liker å få med meg noen fine topper/utsikt, men også at det ikke er helt vilt med folk. Tenkte i utgangspunktet hytter, men kan ta telt også. Er det noen som har noen ruter å anbefale? Helst noe som ikke er mer en 5 timer kjøring fra Oslo. Siden vi kommer med bil hadde det vært fint med en rundtur.
  7. Ikke akkurat fjellvandring, men når man bor i Oslo rekker man ikke alltid komme seg til et fjell om helga er kort. Jeg lurer derfor på om noen har noen fine tips til rundturer med litt utsikt og teltmuligheter i Øst-/Nordmarka, hvor det kanskje ikke er alt for mye folk?
  8. Dette er en helgetur, og du var kanskje ute etter flere hytter? Men jeg syns Rondavassbu (hytte) til Bjørnhollia (hytte) er en veldig fin tur. Gå fra Rondavassbu opp til Rondeslottet, ned Langlaupdalen og rundt til Bjørnhollia. På Rondeslottet har man utrolig fin utsikt om ikke tåka er der. Nede i dalen er det fine elver å bade i før man begynner å svinge rundt til Bjørnhollia. Dagen etter kan man gå tilbake til Rondevassbu og/eller parkeringen via Illmanndalen. Kan være litt mye folk på Rondeslottet i sesong, men ikke så mye folk ellers på rutene.
  9. Hei, Planlegger en tur på fjellet i pinsen (som er første helgen i juni). Hvor kan man gå hvor det ikke er særlig mye snø/smeltevann? Kan Rondane funke på denne tiden? Vi bor i Oslo- området, så hadde vært fint om det ikke var mer enn 4-5 timer å kjøre fra Oslo.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.