Gå til innhold
  • Bli medlem

JGH

Aktiv medlem
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JGH

  1. Etter en helg på MC-treff med amoken så er det mange som misunte meg komforten min. Der andre hutra og klagde på at det var kaldt om morgenen så ville eg helst bare sove videre. Hjalp jo med Exped Synmat 9 under baken da. Føler meg nesten som en ambassadør for amok når eg lar folk prøve den og når eg hele tiden må fortelle om denne hengekøyen. Amok har nok fått solgt ett par etter denne helgen også.

    • Liker 1
  2. Min helgetur i Bergsdalen blei litt forkortet da mitt liggeunderlag takket for seg i går kveld. Blei ei kald og hard natt, men overlevde det og. Ca 10 cm lang rift som må lappes. Men repkit har for små lapper. Kan eg prøve å overlappe, eller finnes det lengre lapper? Kan eventuelt klippe opp ett annet liggeunderlag som har en innervegg som er kaputt. Første tur uten chairkit til å beskytte såklart.

  3. Mitt Bergans "3-manns" telt blei for lite for 3 jenter i alder 11-15. Så da må me jakte på ett der det faktisk er plass til dei. Finnes det ett 3 eller 4 manns telt som er passe lett, plass til 3 liggeunderlag på 50cm og høyde i innertelt 1 meter eller meir? Og selvfølgelig i budsjettklassen opptil 3000kr.

  4. Turen til Skåla var det fleire som tenkte på. Totalt 90 overnattingsgjester på 40 sengeplasser. Trangt om plassen. Ganske tung tur, men reknet og med det med 1800 høydemeter på 8 km tur. Sleit oss opp og fekk heldigvis sengeplass før det blei fullt. Nå har me funne ein plass ikkje langt fra vegen på gamle Strynefjellsvegen for natta.

    20170902_172619_Richtone(HDR).jpg

    20170903_174935_Richtone(HDR).jpg

    • Liker 1
  5. Denne helga skal me gå Skåla og overnatte i Skålabu, eller helst i tårnet. Starter fra Bergen straks og satser på telt ved parkeringen i Loen. Skal gå opp i morgen formiddag. Søndag ned igjen og deretter en kjøretur til Geiranger og en overnatting i telt der. Tips om flott teltplass i nærheten av bilvei tas i mot.

    Hvor skal dere denne helgen?

    • Liker 1
  6. Aner ikkje, me slo opp telt på en fin plass ca 10 min å gå til hytta. Dei måtte nok til å ligge ute og på gulvet. Ein hadde nå biuvakk med seg så han skulle klare seg. Var studenter fra forskjellige nasjonaliteter. Me flirte litt når hu eine der spurte om kor dei skulle gjere av maten. Såg vel for seg ett kjøleskap da.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.