Gå til innhold
  • Bli medlem

nimo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om nimo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har også hørt bra saker om Gregory, og vurderer denne https://www.fjellsport.no/gregory-deva-80-a3-charcoal-grey.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product3 gregory deva 80. Noen erfaringer??
  2. Keb endurance 3 ser bra ut. Men har du vært borti Hilleberg Nallo 3 GT?
  3. Ja, det er nettopp det jeg synes er viktig - å kunne tilbringe noe tid i teltet over tid ved behov. Jepp, ser også på Keb Dome, men det er endel tyngre. Vil helst klare oss med 3-3.5 kg.
  4. Aha, takk for informasjon! Har ikke vært borti telt fra Fjellreven før, kun Helsport. Jeg antar at det er fordeler og ulemper med både ett og to fortelt, har enda ikke så mye erfaring med to, men synes det høres bra ut.
  5. Takk for tips! Det er nettopp dette som er dilemmaet - vi blir sannsynligvis å bruke teltet mest sen-vinter, vår, sommer og høst. Litt pga temperatur og mørketid her i nord desember-mars.. Og vekten er ganske viktig for oss, da vi ikke går med pulk. Men skal sjekke ut Keron!
  6. Den er selvfølgelig solid - men fjellreven skriver at det er et helårstelt "for alle forhold unntatt de aller tøffeste". Og vi har lest at duken tåler 9kg belastning etter ISO standard, sammenliknet med noen Helsport-telt som tåler 19 kg (mulig det var her inne på forumet et sted). Poenget er om teltet kan tas med på høyfjellet hvis det er risiko for at det blir skikkelig uvær på vintertid - Det er ikke noe vi aktivt oppsøker, men som fort kan skje uventet på fjellet. Hadde vært fint å kunne stole på at teltet holder i slike situasjoner.
  7. Tusen takk for innspill! Synes Abisko Dome ser lovende ut, og liker plassutnyttelsen og at det er to innganger. Siden dere begge har gått for Reinsfjell antar jeg det også er et godt alternativ - skal sjekke det ut.
  8. Vi er på utkikk etter et helårstelt (tremanns) og ønsker innspill fra fjellfolk! Kriteriene er at det kan tåle vinterturer på høyfjellet (inkl uforutsigbart vindvær) fra februar - november når det ikke er altfor kaldt i nord-Norge, sittehøyde i innerteltet, lagringsplass til bagasje i ytterteltet og lav vekt. Vi vurderer Fjellreven Abisko Dome 3, men har hørt at ytterduken kanskje ikke er så solid? Har også vurdert telt fra Hilleberg (Nallo 3) og Helsport (Fjellheimen superlight). Noen som har noen erfaringer med Abisko Dome? Innspilll mottas med stor takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.