Gå til innhold
  • Bli medlem

Jaahan

Aktiv medlem
  • Innlegg

    177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Jaahan vant dagen sist 13. september 2022

Jaahan hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

235 Excellent

Om Jaahan

Profile Information

  • Sted
    Ålesund

Nylige profilbesøk

3 244 profilvisninger
  1. Fjellheimen Pro 4 Camp til 4999,- https://www.xxl.no/helsport-fjellheimen-pro-4-camp-tunneltelt-gronn/p/1150851_1_Style
  2. Desto større grunn til å sette pris på tilbudet og arbeidet du og resten av gjengen står for!
  3. En link til en youtubefilm vil vel generere samme type både klikk og og kommentarer som en skriftlig turrapport, så med mindre skjermtid på siden er en stor del av det som styrer annonseintjeningen kan jeg i så fall ikke forstå hvordan det kan være et problem. Kan man fremdeles "embedde" youtubevideoer i en post her så fjernes vel den problematikken også?
  4. Sikkert 4-6 år siden jeg var der, men sør for Røavassdraget var det i alle fall ikke rare høydedraget du måtte opp på for å få dekning til sms/ringe/værmelding. Vil anta det har som et minimun blitt marginalt bedre siden den gang.
  5. Vært fint lite i den delen av Reinheimen så kan egentlig ikke svare godt på det du spør om, men vil likevel tipse om alternativ overnatting underveis. Finnes en del hytter på inatur som kan leies hvis det er langt mellom teltplassene. Ligger som regel en del bilder fra området hvis du klikker deg inn på de forskjellige hyttene (bruk kartsøket for best oversikt) og som regel litt info om ruter inn dit. Har planer om å besøke området mer selv neste år, så følger tråden!
  6. Ingen behov for å ha den koblet til mobil underveis på tur. Sammenkoblingen kan gjøres når som helst, og da synkroniseres det som ligger lagret på klokka siden forrige gang over til Connect appen og du kan se diverse statistikker for hva nå enn klokka di har målt mens du har den på, samt sporing. Erstatter det å plugge den med kabel for å laste over når turen er over.
  7. Må først dobbeltsjekke at du ikke har trykka på reset totals i stedet for delete all activities? Har du koblet den opp til PC og sjekka i Garmin Express/Connect om du kan fjerne noe mer på den kanten? Eventuelt oppdatere eller rulle tilbake firmware der inne, eller tilbakestille til fabrikkinnstillinger. Hvis ikke det hjelper så spørs det om du må kontakte Garmin/forhandler for videre hjelp eller reklamasjon. Kanskje noen andre her inne har et lurt triks i bakhånd også!
  8. Jeg blåser med munnen etter pumpa eller pumpesekken har gjort sitt, helt til jeg ikke klarer å blåse inn mer. Etter det legger jeg raften på vannet en stund sånn at det kalde vannet krymper lufta i raften, for så å ta en ny runde med blåsing. Da er jeg sikker på at den forblir stabil mens jeg er på vannet. Hvorvidt det er nok til at den holder formen med veldig mye vekt i vet jeg ikke. Du kan eventuelt kontakte produsenten av din raft og høre om de har en verdi for maks trykk som er anbefalt.
  9. Usikker på om du mener at toppen av sekken er for nærme setet eller om sekken presser spruttrekket for langt ned i båten, men i tilfelle det er sistnevnte - På langturer har jeg alltid med tuben til fiskestanga, og den pleier jeg å stroppe fast på tvers av raften sånn at sekken hviler oppå denne. Gir god plass for beina under. Vil anbefale å bruke noe som ikke er skarpt nok til å rive hull i raften selvfølgelig 😅 Her et bilde i dårlig kvalitet av min Char 250 med tuben på plass under en Baltoro jeg ikke husker om var 75 eller 85 liter, og veldig stygge stropper 😄
  10. Klarer du å trene hunden til å ligge rolig når den puttes i Jervehiet fra Jerven så er vel mange problemer løst. Kan brukes med eller uten vattering avhengig av temperatur, men innbiller meg at vatteringen må kjøpes utenom. Kan snurpes godt sammen for å holde på varmen. Kostbart alternativ vel og merke.
  11. Så lenge det ikke blåser så mye at gassene forsvinner umiddelbart så holder den myggen på god avstand! Mulig det har kommet nye "puter" siden jeg var i Finnmark for 3 år siden for der hadde den tilsynelatende null effekt på knotten, mens på turer nå i sommer har den holdt absolutt alt unna meg. Pleier å anbefale den til folk jeg bryr meg om for å si det sånn! 😄
  12. Høres lovende ut! Takk for svar! Får håpe vinden er snillere med meg 😉
  13. Blir førstereis på høye topper i Jotunheimen om 1-1,5 uker, som en del av en meget oppstykket og turfylt reise nedover mot Kristiansand. Hadde i den anledning håp om å få med meg Trollsteinhøe, kanskje Surtningssue, et par Rasletinder og noen Kalvehøgder når jeg skal over Valdresflya. Er det i overkant optimistisk med tanke på snømengdene? Fremdeles uvanlig mye snø i fjella her jeg bor, så antar det samme kan være tilfelle ellers i landet. Hvis noen har vært i området nylig eller skal dit før meg tar jeg gjerne i mot en rapport!
  14. På bensinstasjoner får du kjøpt kabel som er rundt 30 cm lang med vanlig usb i ene enden hvor andre enden splittes i tre kabler med micro, -C og iphoneplugg. Finnes også varianter hvor forskjellige adapter for alle variantene sitter i samme plugg. Mulig det er det du har fra før, men hvis ikke så vet du om muligheten nå
  15. Da blir det nok ikke annerledes for kroppen enn å gå fjellturer fra camp noen dager på rad, annet enn at dere sover på nytt sted hver dag 😉 Og går dere mye i fjellet fra før så er det godt mulig dere bruker mindre tid på etappene enn jeg stipulerte over så lenge sekken ikke er tung. På Pyttbua er det egen hundehytte. Den har tre sengeplasser. Hvis den er full og dere kommer mens det er hyttevakter der fikk i alle fall jeg lov å bo i et vanligvis låst rom i kjelleren på hovedhytta med min hund. Brukt som lager for diverse, men sengene er god likevel! På Veltdalshytta er det ikke lov med hund inne på hytta, men synes å huske at det er et naust med to senger der man kan ha hund. Alternativet er å bo spartansk på Fieldfarehytta om den er ledig, men da trengs minst en sovepose, helst liggeunderlag også. Reindalssætra er det også et par rom for de med hund, og syns å huske at det var lov på Jakobselet rett ved siden av. Vakkerstøylen vet jeg ikke hvordan det er med hund. Sjekk på UT.no, så finner du mer info om alle hyttene.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.