Gå til innhold
  • Bli medlem

andmag

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om andmag

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk igen for veldig bra svar. Nå er jeg 95% sikker på at det blir denne turen... Har studert kart og det ser faktisk optimalt ut for det vi skal gjøre. At dere sier at den är litt tøff er bare bra, det gjør jo at deltagerne kommer til å få en enda bedre opplevelse og det blir noe som man husker. Men samtidig bra at det finnes en ganske enkel Plan B, å gå hjem igen... Det viktige er vel å forberede alle på at det kan bli vått og kallt, spesiellt på natta. Så vi får skrape sammen alle liggeunderlag vi kan finne. Så er det vel bare å håpe på at Mai viser seg fra sin beste side. Hvordan er det med fiske og fiskekort der oppe?
  2. Takk igjen for svaret! Får se om vi får til utstyr, må nok låne en del da alle ikke har for eksempel soveposer till ned mot 0 grader.
  3. Takk for tipset! Tenkte nokk lit naivt att det er litt mer sommer på fjellet i slutten av mai... Men det er egentlig ikke noe poeng å være høyt oppe, det viktige er att det blir skikkelig friluftsliv. Turforslaget ser jo faktisk veldig bra ut, men det er også på ca 700moh på visse steder? Er det fare for at vi må krysse store bekker eller kan man holde seg "innenfor" dem på runden? Hva ligger temperaturen på om natta denne periden? Holder det seg over 0 grader om man har telt f.eks ved Fisketjørna (500moh). Skal se på Røssdalen også, men da ser det ut som det blir å gå ca fram og tilbake samme vei?
  4. Hei! Jeg trenger tips... En kompis skal gifte seg og vi skal arrangere en tur i fjellheimen. Noen vil kanskje kalle det et utdrikningslag, men det er andre gang han gifter seg så denne gangen er det fokus på litt andre ting enn fest og alkohol... Han heter Lars så vi tenkte å gi ham litt "Monsen" oppdrag på veien. Slå ihjel en fisk med knyttenevene, tenne bål med pinner, sove under en tarp osv... Selv bor jeg i Sverige nå og det er lenge siden jeg gikk turer i Norge (utenfor Prekestolen og Kjerag) så jeg trenger hjelp. Håper på noen tips basert på følgende "spesifikasjon": - Mulighet till leirplass ved et vann med tilgang til ved og på et sted der vi ikke forstyrrer noen... - Ikke så mye mer enn 2 timer kjøring fra Stavanger - Max 10 km tur per dag. Det skal være en tur også, men fokus det rundt, ikke å gå lengst mulig, men man må føle att man kommer litt opp på fjellet i alle fall - Turen blir i slutten av mai og skal ha 1 overnatting. (lørdag til søndag) Jeg har kikket på Sirdalen, men når vi ikke skal ligge i ei hytte så blir det litt vanskelig å finne informasjon... Noen som har tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.