Gå til innhold
 • Bli medlem

Christinek

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Christinek

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vi har bare vært på turer på vår-sommer-høst, 2-3 grader på det kaldeste. Hunden vår er en terrierblanding uten underull. Han har jervehiet nå uten for. Han ble urolig første turen på våren, roet seg ikke før han fikk ligge i soveposen min. Søsteren min har en toller, de bruker en barnesovepose når det er kaldt.
 2. Må bli trangt med en doberman ja😂
 3. Ja, ble trangt i min sovepose selv om han er liten. Så ble jeg redd for han skulle kveles da han prøvde å legge seg i bunnen av min😂 var bare et par plussgrader da vi var på tur i april i fjor, så ikke rart han ble kald, jeg hadde bare tatt med et teppe til han🤪 nå er det bare å putte han i jervenduken og lukke den når vi tar natta når det er kaldt ute. Nå på sommeren ligger han oppå den bare:)
 4. Vi har blanding mellom petit brabacon og west highland white terrier. Han er 7,5 kg. Passe stor og er med på både joggeturer og fjellturer. Han har ikke underull, så vi har kjøpt jervenhiet som han bruker på telttur, så slipper jeg å dele sovepose med han😂 Nettopp begynt å trene han med kløv.
 5. Helt enig. Vi begynte i fjor da yngste var akkurat året. Vi teltet heldigvis langs ett vann med skogsvei, for han slet med å sove i telt og måtte trilles i søvn! Mannen måtte trille han både kveld, av og til på natt og på morgenen😅 heldigvis hadde vi lavvo, så kunne ta hele vognen inn i teltet. Ene turen tok vi med reisesengen han også. Tror vi var maks uheldig siden han er vandt med å ligge på magen oppå dynen sin hjemme. Så å få han i vognpose hele natten vsr problematisk. Ble jo kald og havnet utenfor liggeunderlaget, og ikke ville han ligge sammen med oss i år er han 2 år, og s
 6. Vi er i samme båt. Vi kjøpte lavvo i fjor😄 har 3 barn og bor like utenfor Ålesund. Vi teltet ved Fannedalsvatnet første gangen, kjempe fint😄 ellers var vi ved Hakallegarden en helg, men det blir ved sjøen da. Kjørte innover egesetdalen, men slet litt med å finne en bra plass, ikke så lett som nybegynner, og vi ville ikke slå opp nært hus. Nå prøver jeg å finne plasser ved vann uten å gå så langt fra bilen (små barn så begrenset hvor langt vi kan gå). Har fått mange tips i Romsdalen, men prøver å finne noe nærmere også:)
 7. Vi har 3 barn og hund, vi kjøpte filefjell extreme lavvo med innetelt. Ikke så ille pris. Men våre 2 yngste er nettopp fylt 1 pg 3 år, så begrenser hvor langt vi får gått på fjeller uansett. Når de blir litt større eller vi reiser sammen med flere er det ikke noe problem å fordele vekten mellom de voksne.
 8. Tips til fjellturer å gå i Førde eller omegn? Skal være der torsdag-søndag, og håpte å få gått et par turer. Må passe å gå for barn på 3 og 6 år, også har vi en på 1 år i bæremeis
 9. Lavvoen er forresten en filefjell extreme lavvo med innertelt. Veldig lett å sette opp og ned.
 10. Kom oss på våres første tur med nyinnkjøpt turutstyr på lørdag. Reiste hjemmefra kl14 pga barnebursdag. Fant en fin plass i Fannedalen utenfor Ålesund, så vi kunne kjøre helt frem til campen. Jeg og mannen synes det var litt kjølig på natta, men barna var god og varme. Minsten sov dårlig, så det var kjedelig. Men de 2 eldste sov kjempe godt. Barna er 1, snart 3 og 6 år gamle, også hadde vi med hunden som er en liten terrierblanding. våres beste dag på lang lang tid! Barna storkoste seg med å utforske naturen, og hjelpe til med bålet. Men til neste gang må jeg ha med mer mat, j
 11. Blanding mellom griffon og west highland white terrier på 2,5 år. Elsker å springe på fjellet, joggeturer og å dra guttungen på sparksykkel. Sprek liten tass. Gleder oss til å begynne å ta han med på lavvoturer
 12. Bor i haram kommune utenfor ålesund. men er ikke noe problem å kjøre et par timer
 13. Vi er en familie på 5 med 3 barn på 1, 2 og 6 år og en hund som nylig har kjøpt lavvo. Vi er ikke teltvante, har ikke sovet i telt siden ungdomsskolen. Tenker å ta en prøvenatt i hagen neste helg siden barna og hunden aldri har vært på telttur før. Men vil gjerne bevege oss litt lenger unna siden vi bor midt i et nabolag. med 3 barn kommer vi oss ikke så langt unna bilen desverre. Så vil gjerne ha litt tips til plasser på Sunnmøre hvor det er fint å sette opp lavvo, hvor det ikke er så langt å gå. Vi kan gjerne kjøre et par timer for å komme dit. Gjerne nært et vann eller elv.
 14. Takk for tips 😄 Skal sjekke ug
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.