Gå til innhold
 • Bli medlem

Hyperting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hyperting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hyperting

  Anorakk

  Tuusen takk for svar, tror jeg har falt litt for Nansen Gtx anorakk fra Norrøna! Ender nok opp med denne
 2. Hyperting

  Anorakk

  Hei! Jeg lurer på om det er noen som har tips om anorakk, helst laget av noe annet/mer enn bomull.. mer som en skalljakke.. ?
 3. Hei! Jeg lurer på om det er noen som har turforslag rundt Hotel Union Øye? Skal overnatte der i slutten av juli og trenger turforslag!
 4. Da lurer jeg på enda en ting.. Blir den skikkelig SVÆR? Har ikke sett den i noe "dame-utgave".. ikke det at jeg bryr meg så mye.. men har tynne håndledd osv.. tynne, tynne liksom.. hehe..
 5. Tusen takk for mange gode tips ! Bra dere nevner dette meg batteri-tida.. hater ting som dette!! Har titta litt rundt på alt dere har nevnt osv.. og kom frem til denne: [Hidden Content] Hva tror dere?
 6. Hei! Jeg har planer om å kjøpe meg klokke.. muligens noe ala Suunto Metron ?? Men jeg har jo da egentlig ikke spesielt greie på dette.. Vil ha en klokke med de vanlige funksjonene, tidtager osv.. pluss hvertfall høydemåler.. Noen tips/råd?
 7. Tusen takk! Her var det mange gode råd å få!
 8. Hei! Jeg fikk litt dilla på "toppturer" for noen år tilbake.. men har kun holdt meg til fjells om sommeren.. så nå lurer jeg på om noen har en "enklere" topp å anbefale som første tur vinterhalvåret? For en fersking.. Hehe..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.