Gå til innhold
  • Bli medlem

kaenth

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om kaenth

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg er enig med flere av innleggene her. Jeg kjøper fiskekort der jeg erfaringsvis vet at vannene blir kultivert, og hvor vannene er i noenlunde grad balansert med tanke på størrelsen på fisk. Det gjelder for eksempel i Bymarka i Trondheim. Andre steder i fjellheimen som jeg aldri har erfart at noe blir gjort, så kjøper jeg ikke fiskekort. Rett og slett fordi at jeg er med på kultiveringen av vannene.
  2. Jeg var i Trolla-området sist søndag. Minimalt med snø, stort sett vår i skogen.. kun litt snø i skyggedalene
  3. Hei. Vi har hytte i området og anbefaler å ta dere en tur opp på Muen, som ligger på andre siden av vegen for Muvatnet. I tillegg er Dørfallet fint. Da har dere ihvertfall to dager.. Kan du si noe mer om hva dere vil da?
  4. Vi drar på tur med barn på to og seks år. Jeg mener det viktigste er å opprette en skikkelig camp som det blir skrevet over her. Setter opp teltet\lavvoen et kjempefint sted nærme bilveg slik at man kan gå flere turer uten å slite seg ut som voksen. Da har man en base å gå turer ut i fra. Etter min mening vil det gjøre at de aller fleste barn stortrives ute på tur, og man kan nærmest garantere at de ønsker å være med igjen... Det er ikke lengden på turen som teller, det er å være på tur, å være underveis...... da kan man nærmest garantere at barna dine vil være med ut på tur igjen..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.