Gå til innhold
  • Bli medlem

Oter1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Oter1

Nylige profilbesøk

426 profilvisninger
  1. Takk for månge hjelpsomme tilbakemeldingar. Har no gått til innkjøp av eit ringstind 2 med footprint! Sette meg ned å tenkte litt, istaden for å la kjøpelysta ta fullstendig overhand. Eg har hatt eit helsport turtagrø 3 Camp i snart ti år, som eg endå er veldig fornøgd med, bortsett frå at det blir for stort og tungt å drasse med seg på soloturar. Likar og grønfargen deira veldig godt, eg er nok ein av dei som likar å blende inn i naturen ja! Har og med hund på tur som er veldig glad i å sove i innerteltet, det same gjer fruen. Blir trångt i ringstind, men det går nok. Men hoved-argumentet for at det blei ringstind er nok det at mitt gamle turtagrø endå fungerar utmerket etter alle desse år. Håpar helsport kvaliteten er den same no som før!
  2. Har vel rota meg vekk frå tema no, men kva vei ein skal gå i den tette teltjungelen er ikkje alltid lett å vite.
  3. Framtidig kundeservice er vel for sovidt noko som og spelar inn. Hilleberg er det vel delte meiningar om medan helsport kjem godt ut av det. Akkurat no tenkjer eg kanskje at ringstind2 frå xxl er godt nok. De som allereide har dette teltet, ville de ha valgt noko anna i ettertid, eller er de fornøgde?
  4. Frå før av er eg berre vant med grønfargen til helsport, som eg synes er triveleg. Hilleberg sin grønfarge ser jo veldig mørk ut. Er redd for at det blir veldig mørkt, samt at dei andre blir for lyse. Rødt telt har eg vel eigentleg ikkje så lyst på, med mindre det har skrekkelig mange fordelar. Huff, på den timen det er sidan eg starta denne tråden har eg atter ein gong googla litt for mykje. På xxl sel dei jo eit ringstind2, er dette lightutgåva? Det kostar jo 2500 mindre enn akto... Er aktoen verkeleg 2500 kroner betre? Ser folk har modifisert duken på ringstind så den blir strammare og ein slepp at dei klistrar seg saman...
  5. Hei! Er ny på forumet, fann det i leitinga etter eit nytt telt. Er vel no 90% sikker på at eg går til innkjøp av eit hilleberg akto telt i løpet av helga. Ringstind, både superlight og den eldre 2-personvarianten samt hilleberg enan har vore oppe til kraftig vurdering. Vekt er vel eigentleg ikkje det viktigaste for meg, men kven av dei som rett og slett er "best." (Mest valuta for dei hardt oppskrapte gryna mine, varigheit, ventilasjon, vasstettheit og muligheit for primusfyring for ein middels vant primusfyrar.) Eg er klar over at eit slikt spørsmål har veldig månge ulike svar og meiningar, men eg byr no til diskusjon likevel! Ein ting til eg lurer på, om eg går for akto, er dei tre fargevalga sand, svart/grønt og rødt. Kva er ulempen og fordelane med dei ulike?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.