Gå til innhold
 • Bli medlem

ChristianL

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ChristianL

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser forslag her om å sette fjellduk over teltet. Må denne ha avstand til teltduken for å ha effekt? Tenker i forhold til at det er lite trær å feste tarp i der jeg som regel telter.
 2. Ikke mye brukt og aldri vasket Hvordan kan jeg eventuelt teste dette? Slå på dusjen og holde de litt under vann og se om det trekker gjennom?
 3. Kjøpte i fjor et par hansker med gore-tex fra mammut som skulle være vanntette. Ser nå i vinter at jeg blir våt i disse dersom jeg f.eks lager en snøball av litt bløt snø, burde de ikke være mer vanntette enn dette?
 4. Takk for mange gode tips. Har bestemt meg nå for at jeg kjøper et Helsport Reinsfjell 3 Pro og kommer nok til å supplere med et ringstind i nærmeste framtid. Ettersom det av og til kommer til å være 3 stk i teltet fant jeg ut at de 20 ekstra centimeterne kommer godt med. Når det i tillegg er mer takhøyde, oppheng for klessnor, større fortelt og bedre slitestyrke fant jeg ut at jeg tror det for min del vil være verdt 1400 (eventuelt 700 per mann) gram ekstra for dette teltet.
 5. Ringstind 1 eller 2 du har? Hvordan synes du størrelsen på bagasjerommet på dette er? Får du plass til ryggsekk her?
 6. Har du merket noe til hvor solid bunnduken på superlightserien er? Leste en plass at en som har brukt flere superlight-telt har måttet skifte glidelås to ganger og tenker at dette kan være uheldig om det skjer på snaufjellet i litt ruskevær. Er også litt usikker på hvor myte vannsøylen har å si. Ser også at pro-versjonen er oppgitt med opphengspunkter innvendig for klestørk, noe som ikke er oppgitt på reinsfjell superlight. Har forsåvidt også kikket på fjellräven abisko view, men er generelt i tvil på hva jeg skal gå for. Bytter nå ut helsport svalbard 3 som jeg har brukt med footprint, så sen
 7. Har høvelig bestemt meg at neste telt blir rent kuppeltelt, både med tanke på ventilering og at det er selvstående uten bardunering. Var i utgangspunktet reinsfjell 3 superlight jeg skulle kjøpe, men etter å ha sett pro ble jeg usikker. Er litt usikker basert på hva jeg har lest, om glidelåser, stangkopper osv er solide nok på superlightserien. Tenker også at bunnduk osv blir mer skjør. Ser også at forteltene på superlight er en del mindre, noe som jeg lurer på blir for lite til å lagre sekkene der. Noen av dere som har erfaringer med superlight-telt fra helsport? Har exped og chairkit allered
 8. Noen som har noe formening om pro vs superlight på teltene? Er det verdt å gå opp over et kilo i vekt på f.eks reinsfjell 3?
 9. Kjøpte mitt første telt i fjor, et helsport svalbard 3 high camp. Kjøpte footprint sammen med teltet og syntes over 5kg ble vel mye å drasse på. Er ikke på vinterturer heller. Gleden var derfor stor da jeg fikk vite at helsport reinsfjell superlight kom nån i februar i 3-mannsversjon (synes 2 blir for lite). Det jeg derimot ikke visste var at de kom med en pro-versjon som jeg også tenker kan være aktuell. Er ikke interessert i å ha et så sabla tungt telt, men kan gjøre et lite unntak for reinsfjell pro 3. Noen som har eventuelle tips som kan hjelpe meg? Ønsker: 2 innganger Plass
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.