Gå til innhold
  • Bli medlem

Hans Idar Haldorsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hans Idar Haldorsen

  1. I forhold til anvendelighet og pris tror jeg dette kameraet vil overraske mange: https://www.netonnet.no/art/startpageno/sony-dsc-hx60b/227741.4854/
  2. Min tanke er at et mobilkamera er det aller enkleste kamera på skalaen. Det trenger ikke å være dårlig selv om. Men det er så enkelt, at det setter svært lave krav til fotografen. Og selv om motiv, komposisjon,belysning ikke trenger å være riktig, så bør kameraet være i stand til å ta skarpe bilder. Jeg sitter med en mistanke om at din telefon har et dårlig kamera.
  3. Har a6000, og har brukt det mye siden jeg fikk det for 3 år siden. Jeg er ganske aktiv fotograf, og dette kameraet har ennå ikke gitt meg noen grunn for oppgadering. Det er lett å ta med seg. På tur bruker jeg den med 12mm linse. Kameraet har en superrask fokus på 0.03 sekunder, og har en skuddtakt på 11 bilder i sekundet. Så det viser seg å være et av de bedre kameraene jeg har testet til sportsfoto. Så til actionfylte bilder på nedturen er dette kameraet en innertier.
  4. himedia_photography Altmulig.. men også en del ski, truge og sykkelturer i og rundt Alta
  5. Jeg anbefaler først og fremst vanlige langrennski med integrert fell. Vær nøye med å få tilpasset skiene til vekta din. Ski er ikke bare trening, men også sosialt. Det er morsomt å gå flere i lag, og da tenker jeg det er greit å ha en ski som holder tritt med vennegjengen i sporet. For de fantastiske turene der du bestemmer selv når løypa skal svinge er jo klart fjellski best. Tenk litt over hva du blir å bruke mest, og legg pngene dine der.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.