Gå til innhold

Tørris

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tørris

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Høres ut som en bra tur! Nei ingen snø eller is når vi startet turen.
 2. Hvor tenkte du å ende den første turen? Jeg og et par karer var på tur i Finland i perioden 15 Juni til ca 15 juli. Vi padlet blant annet Enare og nordover, endte opp i munkefjorden i norge. Vi har vært dårlige på å oppdatere siden vår, skaumenn.com. Men der kan du finne ruta vi tok (tagget der vi hadde camp) Kan godt fremskaffe mer detaljert rute vi hadde og tips om denne om ønskelig.
 3. Ja det høres riktig ut, fikk mye god informasjon fra Kautokeino Opplagstavle på Facebook, det ser ut til at det ordner seg med litt hjelp fra lokale helter
 4. Heisann! Jeg og en kompis planlegger en måneds villmarkseventyr med packraft gjennom Nord Finland. Vi vurderer å starte selve padle-eventyret i elven Repojoki så langt mot norskegrensen det går. Jeg ser for meg vi kommer til å fly til enten Tromsø/Alta, og lurer på følgende: Er det noen der ute som har erfaringer med å komme seg til Kalmankaltio i Finland med offentlig transport/lokale helter e.l.? Jeg ser for meg første steg blir å ta seg mot Hetta i Nord Finland (Mulig buss fra kautokeino?) for deretter å gå for taxi/lokale helter. =)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.