Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjetil84

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kjetil84

  1. jeg bruker forsvarets liggeunderlag og et fra ajungulak bamse. hvis du tenker på et liggeunderlag til vintersbruk vil jeg ikke å kunn bruke opplåsbart. luften inni blir fort kald. vil isåfall bruke et "vanlig" liggeunderlag i bånn. Men dette er min erfaring!
  2. tusen takk! Har hørt og lest at det er utrolig fint der, og er ryktene sanne drar vi nok opp neste år også!
  3. Vurderer å kjøpe meg primus omnifuel. Noen som har ærfaring med den? gode/dårlige? Hva er dens forbruk på vanlig bensin?? All info hjelper! Mvh Kjetil.
  4. hehe.. bæring av kona ja! mente bæring av kano!
  5. takk for svarene! trodde ikke det var SÅ mye mygg så tidlig men det varierer sikkert fra år til år! Når det gjelder det med bæring av kona så er vi nok interessert i å få med oss røavasdragene oppover til roasten.. hørt det skal være bra med fiske i kulpene der oppover! men blir det for strevsomt kan det nok hende vi benytter oss av den merkede stien du fortalte om! takk for tipset! GLeder meg som en unge!
  6. Hei! Planer om å padle i femund og oppover inn til rogen i juni. Var noen der i fjor? Lurer litt på temperaturer, vannmengde og mygg/knott i området, rundt juni måned!? Mvh Kjetil
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.