Gå til innhold
  • Bli medlem

cthore

+Støttemedlem
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Neutral

Om cthore

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Om vekt ikke er viktig, og ståhøyde (for korte personer) er et pluss kan jo dette vurderes: https://pakklett.no/collections/3-manns-telt/products/cross-canyon-4p-3-2-kg Jeg kjøpte dette, siden fruen ønsker å kunne stå og skifte i teltet. Bare slått opp på plen, men virker som et luftig og fint telt.
  2. Det stemmer. 2 lengder 12 mm og en lengde 10 mm. Har da litt rester til et senere prosjekt.
  3. Kjøpt på Norwegian Modellers ; https://www.modellers.no/ Lokalt og dyrt, finnes også på aliexpress. Men det er altid greit å kunne teste at de faktisk passer sammen før kjøp.
  4. Går fint å sage karbon stenger med baufil. Surrer 2 runder med maskeringsteip før jeg kutter . Bilde av det som skal bli min nye teltstang. Ca 90 gram før strikk og endestykket. 140cm lang av 12mm karbon rør. Sjøtestykke av 10 mm rør ca 7 cm stikker ut.
  5. Til samme pris (forutsetter rabattkode, bli støttemedlem av fjellforum ) som Naturhike teltene får du også telt fra Big Agnes . https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/telt-lavvo/telt/big-agnes-blacktail-3-green.html 2 innganger, godt under 3 kilo og virker luftig. Jeg kjøpte dette, men har kun prøvd det i hagen.
  6. Hvis eBay selger ikke har fyllt ut tollerklæringen rett , så plikter DHL å kreve inn MVA. Ofte fylles tollskjemaene ut feil og e-bay refunderer da kjapt. Helt normalt og DHL har gjort det riktig.
  7. cthore

    stoffrester

    Stikk innom en bruktbutikk så finner du nok noe til lavere kostnad enn porto. 👍
  8. cthore

    stoffrester

    Jeg trodde jeg hadde noen rester etter forrige prosjekt der jeg ofra skippsekken fra marinen. Men det var bare småbiter igjen. Hva med en gammel sekkepose fra Bergans ?
  9. Gapahuk i Lordalen , plass til overnatting for 2-3 personer . WGS84 62°3'12.2"N 8°21'20.9"E
  10. https://www.adventurexpert.com/ har en del forskjellig stoff og utstyr. Virker som de har greie fraktpriser.
  11. I påsken lå isen på småvanna i nærheten av hytta, om det har rukket å smelte er jeg i tvil om. Hytta ligger i nærheten av vardefjell. Her er et webkamera som gir litt inntrykk av forholdene. https://www.kvisleskog.no/webkamera
  12. Takk, det ble til at jeg handlet hos primusshop.no, Base-camp hadde et noe kronglete bestillingsystem (fax eller post).
  13. Jøss, det var kjapt. Takk. Hvor er det greiest å kjøpe pakninger.
  14. Jeg har to "eldre" brennere som trenger en rens og nye pakninger. For å finne manualer og pakninger trenger jeg hjelp til å finne ut hvilke modell det er. Først ut er en gassbrenner, ny i ca 2005-2006. Det står PRIMUS på den , men kan ikke se noen modell eller andre merkinger. Så er det en Multifuel fra Primus , ca 1996 -99 tror jeg . Primus denne også, men heller ikke her finner jeg noe modellnavn/nummer. Supert om noen kan hjelpe .
  15. Flotte bilder! Den Bjerka kan være klargjort for saltstein.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.