Gå til innhold
  • Bli medlem

Raymond S

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Raymond S

  1. There is a lot of Sportclimbing around Bergen. Information you can find here: http://translate.google.no/translate?u=http://www.bergen-klatreklubb.no&sl=no&tl=en&hl=&ie=UTF-8
  2. Raymond S

    Thailand!!

    Klatreutstyr er vanligvis ikke billig i Thailand, iallefall ikkje for noen aar siden. Ta med det du trenger.
  3. Hei Softshell bukse er det beste aa klatre med, er lett aa sparke hull i membranbukser. Hansker er det ofte kjekt aa noen par relativt tynne hansker og gjerne et par tjukke votter i tillegg. Kortslynger og tau er avhengig om en skal topptaue, gaa en lendge, eller flertaulengders. For topptau er det fint aa ha med seg en 240slynge samt noen skrukarabinere. Ved flere lengder er det bra med 2 halvtau(pr taulag), 3 skrukarabinere,brems, 1 prusik, kortslynger tilsvarende antall skruer en tar med seg(pr taulag), 2stk 240slynger(pr taulag), pluss muligens en 120 slynge for aa koble seg inn ved rapellretur. Noe 6mm tau og en abalakovkrok hvis det blir rapellretur paa V-anker.
  4. På facebook er det en gruppe som heter klatrevenner i Bergen, du kan sikkert prøve der.
  5. Potensiale for isklatring er jo definert av temperatur, vann og bratt terreng. Temperaturen skal det ikkje være noe i veien med, bortsett fra at det tidvis er for kaldt. Finn frem et kart for området, og leit etter elver og bekker som går i bratt terreng så har du det. Vannsig kan jo skape mye flott isklatring, men det er ikkje like lett å finne på kartet. Mener å huske en linje like ved Høybuktmoen, men klatret ikkje is på den tiden så er usikker på kvaliteten. Muligens 2 lengder.
  6. Ved klatring med to halvtau er det ikkje spesielt gunstig å klippe inn begge tauene på samme mellomforankring. Da får en ikkje særlig utbytte av dynamikken i tauet siden en må strekke begge to, resultatet kan bli et temmelig hardt fall.
  7. Det som også er et poeng er at det er mer tau å holde styr på med 60 kontra 50.Det er flere meter å dra opp, og mer å holde orden på. Anbefaler alikevell 60m, fordi det er kjekt å ha litt mer tau på rapellene, mange rapeller blir boltet med tanke på 60m, og da er det litt kjipt å komme med 50m.
  8. Strips på kamkiler og alle de myke tingene, karabinere og kiler er merket med sprayboks.
  9. Hei Har dårlig med bilder fra ruten, men kan anbefale deg å ikkje se noe særlig i føreren mens du klatrer. Den kan til tider være svært misvisende, vi rota oss iallefall litt bort, og skjønte sjelden kor vi var i forhold til topoen. Er lurt å prøve å se seg ut den letteste vei og prøve å følge den uten å bruke topoen. Er forøvrig tidvis noe løst, men stort sett bedre enn de anre rutene eg har vært på i hurrungane.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.