Gå til innhold

norexp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om norexp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Prøv gjerne regnponchoen med sekk hjemme. Jeg synes det kan være noe fiklete å få ponchoen over sekken alene.
 2. Min snille mor har strikket sitteunderlag i ull, som deretter er tovet. Meget flotte, og veldig behagelige underlag. Er det fuktig legger jeg underst et skumunderlag.
 3. Den lille mappa med bestikk, såpe og olje var kjekk. Kjøpt ferdig med innhold, eller satt sammen selv kanskje? Fint bilde🙂
 4. Flott med mange gode forslag og tips. Jeg har forståelse for at sot blir en del av pakken, og at det finnes måter å leve med det på. Jeg brukte også separate oppbevaringstrekk, slik at sot i minst mulig grad smitter over. Hadde også alltid med en pakke våtservietter, som er gode til å vaske hendene med, men det igjen genererer søppel. For min del blir det gass ved matlaging. Synes det er enklest og mest renslig, men kanskje ikke så mye kos. Kos dere med kvistbrenner😀
 5. Registrerer at det er mange som bruker, og liker kvistbrenner. Jeg har selv hatt kvistbrenner, og brukt den noen ganger. Trivelig å se, og høre brenneren i drift. Det som gjør at jeg ikke lenger bruker kvistbrenner, er at jeg ble lei sot på brenner, kjeler, hender og ellers rundt om kring. Jeg skulle ønske jeg fikk det bedre til. Legger andre merke til sotdanning, og hvordan blir man komfortabel med det?
 6. Jeg har jakken og buksa, og brukt disse i flere år. Det er svært lett, og virker slitesterkt. Jakken og buksa blir svært fuktig innvendig, selv om lufteåpningene blir brukt. Irriterende konstruksjon på lommene i buksa. Her renner det vann inn. Glidelåsene henger seg ofte opp i stoffet. Grei nok hette, men kunne godt vært noe lengre skygge. Jeg løser det med å bruke caps. Jeg hadde ikke kjøpt dette settet på ny.
 7. Har en Nordwand bukse, og en Tornado fleecejakke. Synes kanskje størrelsene er litt store. Spesielt buksa har lange bein. Snittet er ganske kroppsnært. Mye fine farger, og fine kombinasjoner av disse. God material- og sømkvalitet. Ligger ofte rabattkoder på instagram hos såkalte influensere. Godt fornøyd med klærne.
 8. Har en ulltrøye blandet med silke, som er kjøpt på Sparkjøp til rundt kr 300. Medium høy hals og lange ermer. Svært luftig og komfortabel, men ble fort noe slafsete. Alikevel fin i bruk.
 9. Kjøpt ei brukt, men ubrukt, Lundhags Traverse 2. Skal erstatte den gamle Traverse-buksa, som også ble kjøpt brukt.
 10. norexp

  Regntøy

  En tynn ullue under capsen fungerer fint for meg. Veide regntøyet på analog kjøkkenvekt, og den viste omtrent 920 gram for jakke og bukse. Jeg er 175 cm, og veier omtrent 67 kg, og størrelsen på regntøyet er liten. Passer meg bra, men fortsatt mer enn stort nok til å ha godt med klær under. Får regntøyet i ekstra liten også.
 11. norexp

  Regntøy

  Jeg bruker samme regntøy som Forsvaret, når jeg skal være lenge i regnvær. Har brukt dette regntøyet i mange år, og det har svært god slitestyrke. Det er helt tett, og det vil dannes kondens innvendig. Har ikke lufting under armene. Buksa er av låringstypen og har god lufting. Høy hals og forholdsvis god hette. Kunne vært lengre brem, men jeg løser det ved å bruke caps under hetta. Lite justeringsmuligheter. Svært stor i størrelsen, siden regntøyet er ment å bruke utenpå ytterklær. Kan med fordel bruke to størrelser mindre enn vanlig. Knapper i front, og dobbel fals. Integrert belte i buksa. Skrittstropp på jakken. Lommer med borrelåslukking. Lommene kommer i konflikt med eventuelt hoftebelte. Lager noe lyd ved bevegelse. Jeg er svært fornøyd bruker etter mange år. Koster kr 400 her.
 12. Dermizax skal være tett. Har selv en trollgammel dermizax-jakke, som utrolig nok enda holder tett. Du trenger for øvrig ikke kvittering, så lenge du kan sannsynliggjøre kjøp. Utskrift fra nettbank bør holde, men så klart lurt å spare på kvittering.
 13. Jeg bruker arbeidshansker fra Tegera, modell 292. Disse tåler vann. Kjøpt på Clas Ohlson. Har hatt de lenge, og er slitesterke. Mulig de er litt tykkere enn det du ser for deg.Tegera Ellers har jeg et par tynne neoprenhansker kjøpt på Ebay. Trekker ikke vann, og er slitesterke. Finnes mye slike i dykkerbutikker.
 14. norexp

  Anorakk i ventile

  Den så veldig fin ut, og flott farge også. Vært kjekt om du skrev ned noen erfaringer etterhvert.
 15. Jeg har ingen erfaring med det danske postvesenet, men veska du ønsker finnes i mengder på ebay Har selv en slik til bruk på korte dagsturer. Fungerer ypperlig.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.