Gå til innhold
  • Bli medlem

norexp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    46
  • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

22 Neutral

Om norexp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg er 175 cm, og veier omtrent 66 kg. Min Keb jakke er størrelse S, og det hadde ikke gjort noe å hatt størrelse M. Jeg kan ha en fleecegenser under, men noe mer enn det blir trangt. I alt annet av jakker bruker jeg S, og det med god margin.
  2. Jeg har også en HH Loke, og synes den i grunn er ganske dårlig. Hetta er elendig og det lar seg ikke gjøre å lukke lomneglidelåsene uten at de hekter i stoffet. Det bedre er at den er lett, og pakker lite, men helheten er så bedrøvelig at den henger ubrukt i skapet.
  3. Jeg har sett på denne jakken, og tenkt at den ser flott ut både på papiret, og på bilder. Det som hindret meg fra kjøp er hvor kort den er, at jeg allerede har nok skalljakker, og erfaringer fra et par andre RevolutionRace-produkter. Har en bukse og en fleecejakke fra RR som jeg har hatt i flere år, men brukt lite. Jeg har irritert meg over den trange passformen, og det dårlige håndverket. Sømmene i buksa har løsnet flere steder, og har blitt reparert mange ganger, selv med lite bruk. Jakken er en dampmaskin uten like. Har aldri hatt noe fleeceprodukt hvor jeg har svettet så mye. Denne er også trang og kort, og sømmer og hemper er av svært dårlig kvalitet. Har reklamert, og fått refundert noe penger. Burde egentlig sendt både jakke og bukse tilbake, men det ble desverre aldri noe av. Etter den velformulerte vurderingen @tshansen har skrevet, så blir det nok aldri mer klær fra RevolutionRace igjen.
  4. @Håkan SNei, det jeg beskriver (RLS restless legs) er ikke det samme som du har, men poenget mitt var at skumrulle hjelper betydelig på smerte i ømme legger. En slik skumrulle kan kjøpes i mange sportsbutikker, for eksempel XXL.se Et sammenrullet liggeunderlag vil bli for mykt.
  5. Jeg kan også bekrefte at skumrulle hjelper veldig godt på smerter i leggmuskel. Jeg blir plaget med restless legs, RLS, og har hatt svært ømme legger før jeg begynte med skumrulle. Bruker rullen daglig. Fjerner ikke RLS-symptomene helt, men betraktelig bedring. RLS er for øvrig ikke det samme som kramper i leggene.
  6. Tenker du blir godt fornøyd med anorakken. Hvilken farge kjøpte du?
  7. norexp

    Regntøy

    Skogstadsport.no har flere regnsett. Det har også Helly Hansen. Jeg har regnsett fra begge disse produsentene, og jeg er for så vidt fornøyd. Liker bedre Skogstad sitt, da det har netting på innsiden. Gjør at jeg ikke blir så klam.
  8. Mitt inntrykk er at ferdigposer med vaffelrøre er vanskelig å steke, om du har brukt det. Røre inn ekstra smør, rømme eller lignende synes jeg hjelper.
  9. Enig med @Espen Ørud Jeg har bestilt fra Jaktfall en gang. Fikk telefon kort tid etter bestilling, at lagersystemet desverre viste feil. Fikk valg mellom annen vare, eller penger tilbake. Min erfaring er at butikken opptrer ryddig og seriøst. Alle kan så klart gjøre feil, men det er måten man rydder opp på, som etter min mening avgjør kvaliteten på butikken.
  10. Fjellrevens G1000 er topp i kaldt, tørt vær, men det er nødvendig med vanntett bekledning ved våt vær. Skallklær lager en del lyd. Vil du unngå det, så finnes det tettvevd bomull som sveller ved kontakt med vann. Det finnes noen produsenter av slike klær, som eksempel Amundsen sport, Sasta, Klattermusen og Hilltrek. Blant annet Hilltrek bruker dobbelt lag med Ventilebomull. De andre stort sett enkelt lag. Da holder det for noen timers regn, men en hel dag vil nok ikke gå. Tar lang tid å tørke. Ulemper ellers er høy pris, farge kan falme fort, og ikke så slitesterkt som G1000, men mye mer slitesterkt enn membranklær.
  11. Prøv gjerne regnponchoen med sekk hjemme. Jeg synes det kan være noe fiklete å få ponchoen over sekken alene.
  12. Min snille mor har strikket sitteunderlag i ull, som deretter er tovet. Meget flotte, og veldig behagelige underlag. Er det fuktig legger jeg underst et skumunderlag.
  13. Den lille mappa med bestikk, såpe og olje var kjekk. Kjøpt ferdig med innhold, eller satt sammen selv kanskje? Fint bilde🙂
  14. Flott med mange gode forslag og tips. Jeg har forståelse for at sot blir en del av pakken, og at det finnes måter å leve med det på. Jeg brukte også separate oppbevaringstrekk, slik at sot i minst mulig grad smitter over. Hadde også alltid med en pakke våtservietter, som er gode til å vaske hendene med, men det igjen genererer søppel. For min del blir det gass ved matlaging. Synes det er enklest og mest renslig, men kanskje ikke så mye kos. Kos dere med kvistbrenner😀
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.