Gå til innhold

norexp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om norexp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mye slikt i forskjellige farger og størrelser på ebay. Søk på draw string pouch, eller draw string bag.
 2. For å spore inn igjen, så har jeg med hell benyttet spinnakertape på hull i skallklær. Har også brukt det på båtkalesje, og det har holdt i allslags vær i mange år. Kjøpes på båtutstyrsforretninger.
 3. I grunn ikke. Tapen er tynn og føyelig. Buksa har glidelås og borrelåsstramming nederst, og disse funksjonene forsvinner. Betyr ikke så mye for meg, men kan være av større betydning for andre. I så fall er det mulig å legge opp høyere på benet. Bretteskjøten har jeg limt fast med sømtape, slik at foten ikke hekter seg fast i innbrettet stoff.
 4. Jeg har lagt opp skallbukser ved å bruke dobbelsidig monteringstape. Har holdt i lang tid uten å løsne. Kanskje du kunne prøvd å feste borrelåsen med noe slikt? Monteringstapen kjøpes i jernvarebutikker.
 5. Jeg har anorakken Amundsen Skauen. Litt enklere modell enn den jeg tror du tenker på. Svært god kvalitet, og veldig komfortabel i bruk. Har en bomullsanorakk fra Norrøna også, og Amundsenanorakken har en helt annen kvalitet, blant annet betydelig tykkere bomull. Norrønaanorakken er også veldig komfortabel, og godt fornøyd med denne også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.