Gå til innhold
 • Bli medlem

norexp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om norexp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. norexp

  Regntøy

  Skogstadsport.no har flere regnsett. Det har også Helly Hansen. Jeg har regnsett fra begge disse produsentene, og jeg er for så vidt fornøyd. Liker bedre Skogstad sitt, da det har netting på innsiden. Gjør at jeg ikke blir så klam.
 2. Mitt inntrykk er at ferdigposer med vaffelrøre er vanskelig å steke, om du har brukt det. Røre inn ekstra smør, rømme eller lignende synes jeg hjelper.
 3. Enig med @Espen Ørud Jeg har bestilt fra Jaktfall en gang. Fikk telefon kort tid etter bestilling, at lagersystemet desverre viste feil. Fikk valg mellom annen vare, eller penger tilbake. Min erfaring er at butikken opptrer ryddig og seriøst. Alle kan så klart gjøre feil, men det er måten man rydder opp på, som etter min mening avgjør kvaliteten på butikken.
 4. Fjellrevens G1000 er topp i kaldt, tørt vær, men det er nødvendig med vanntett bekledning ved våt vær. Skallklær lager en del lyd. Vil du unngå det, så finnes det tettvevd bomull som sveller ved kontakt med vann. Det finnes noen produsenter av slike klær, som eksempel Amundsen sport, Sasta, Klattermusen og Hilltrek. Blant annet Hilltrek bruker dobbelt lag med Ventilebomull. De andre stort sett enkelt lag. Da holder det for noen timers regn, men en hel dag vil nok ikke gå. Tar lang tid å tørke. Ulemper ellers er høy pris, farge kan falme fort, og ikke så slitesterkt som G1000, men mye
 5. Prøv gjerne regnponchoen med sekk hjemme. Jeg synes det kan være noe fiklete å få ponchoen over sekken alene.
 6. Min snille mor har strikket sitteunderlag i ull, som deretter er tovet. Meget flotte, og veldig behagelige underlag. Er det fuktig legger jeg underst et skumunderlag.
 7. Den lille mappa med bestikk, såpe og olje var kjekk. Kjøpt ferdig med innhold, eller satt sammen selv kanskje? Fint bilde🙂
 8. Flott med mange gode forslag og tips. Jeg har forståelse for at sot blir en del av pakken, og at det finnes måter å leve med det på. Jeg brukte også separate oppbevaringstrekk, slik at sot i minst mulig grad smitter over. Hadde også alltid med en pakke våtservietter, som er gode til å vaske hendene med, men det igjen genererer søppel. For min del blir det gass ved matlaging. Synes det er enklest og mest renslig, men kanskje ikke så mye kos. Kos dere med kvistbrenner😀
 9. Registrerer at det er mange som bruker, og liker kvistbrenner. Jeg har selv hatt kvistbrenner, og brukt den noen ganger. Trivelig å se, og høre brenneren i drift. Det som gjør at jeg ikke lenger bruker kvistbrenner, er at jeg ble lei sot på brenner, kjeler, hender og ellers rundt om kring. Jeg skulle ønske jeg fikk det bedre til. Legger andre merke til sotdanning, og hvordan blir man komfortabel med det?
 10. Jeg har jakken og buksa, og brukt disse i flere år. Det er svært lett, og virker slitesterkt. Jakken og buksa blir svært fuktig innvendig, selv om lufteåpningene blir brukt. Irriterende konstruksjon på lommene i buksa. Her renner det vann inn. Glidelåsene henger seg ofte opp i stoffet. Grei nok hette, men kunne godt vært noe lengre skygge. Jeg løser det med å bruke caps. Jeg hadde ikke kjøpt dette settet på ny.
 11. Har en Nordwand bukse, og en Tornado fleecejakke. Synes kanskje størrelsene er litt store. Spesielt buksa har lange bein. Snittet er ganske kroppsnært. Mye fine farger, og fine kombinasjoner av disse. God material- og sømkvalitet. Ligger ofte rabattkoder på instagram hos såkalte influensere. Godt fornøyd med klærne.
 12. Har en ulltrøye blandet med silke, som er kjøpt på Sparkjøp til rundt kr 300. Medium høy hals og lange ermer. Svært luftig og komfortabel, men ble fort noe slafsete. Alikevel fin i bruk.
 13. Kjøpt ei brukt, men ubrukt, Lundhags Traverse 2. Skal erstatte den gamle Traverse-buksa, som også ble kjøpt brukt.
 14. norexp

  Regntøy

  En tynn ullue under capsen fungerer fint for meg. Veide regntøyet på analog kjøkkenvekt, og den viste omtrent 920 gram for jakke og bukse. Jeg er 175 cm, og veier omtrent 67 kg, og størrelsen på regntøyet er liten. Passer meg bra, men fortsatt mer enn stort nok til å ha godt med klær under. Får regntøyet i ekstra liten også.
 15. norexp

  Regntøy

  Jeg bruker samme regntøy som Forsvaret, når jeg skal være lenge i regnvær. Har brukt dette regntøyet i mange år, og det har svært god slitestyrke. Det er helt tett, og det vil dannes kondens innvendig. Har ikke lufting under armene. Buksa er av låringstypen og har god lufting. Høy hals og forholdsvis god hette. Kunne vært lengre brem, men jeg løser det ved å bruke caps under hetta. Lite justeringsmuligheter. Svært stor i størrelsen, siden regntøyet er ment å bruke utenpå ytterklær. Kan med fordel bruke to størrelser mindre enn vanlig. Knapper i front, og dobbel fals. Integrert belte i bu
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.