Gå til innhold
  • Bli medlem

gulo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av gulo

  1. Muligens et dumt spørsmål, men jeg finner ikke noe sted som har papirkart over disse områdene, altså Reisa og Kautokeino, eller generelt Finnmarksvidda. Tenkt rute er ca Nordkalottruta gjennom Reisa til Kautokeino. (har kart ellers) Noen som vet hva kartene rundt der heter, og eventuelt hvem som har de? De jeg har er Raisduottarhaldi, Mollesjohki og Mållejus 1:50000.
  2. Skal en tur til Tromsø i slutten av juni, og har tenkt å tusle en tur derfra, eller ta buss et stykke, og så tusle videre. I veldig grove trekk tenker jeg på å ta buss fra Tromsø til Finland, så vidt jeg har skjønt er det en buss som stopper ved innsjøen Kilpisjärvi. Tenkte deretter å følge nordkalottruta eller andre stier opp til Kautokeino; deretter ta buss (eller gå) til Alta, for å så fly hjem derfra. Helt på skissestadiet ennå, men har en del fri i sommer, og jeg har kart over området. Kom gjerne med innspill eller forslag. Har funnet en del på nettet, men alltid greit med info fra de som er kjent i omegnen.
  3. Synes denne er 'fin', veier 170 gram: http://www.buckknives.com/index.cfm?event=product.detail&productID=2935 Praktisk størrelse, og grei å bruke.
  4. Moontrail har bilder, også med en på ca 188 inni: www.moontrail.com/hilleberg-soulo.php Bunnen er ca 220 x 105 på det bredeste, men reelt er det noe kortere, siden veggene skrår noe innover. Tror du vil få plass, beste er jo å teste det, hvis en butikk i nærheten har det. Er selv rundt 180, og har greit med plass. Teltet veier rundt 2 kilo, men for en kilo mer, kan du få lengre Hilleberg-telt, som eksempelvis Allak som er 230 cm. (en større versjon av Soulo).
  5. Hilleberg Soulo kan anbefales. Har tre kryssende stenger og greit fortelt. Har brukt det alene et par turer på vinteren og noen turer på våren og sommeren, og det fungerer meget fint. Minuset er prisen, men det er også bra kvalitet, og det er veldig kjekt at en kan sette opp inner- og yttertelt samtidig. (dollaren er lav nå, så det kan lønne seg eventuelt å kjøpe fra utlandet). Unna har to stenger og ikke fortelt, så jeg vil tro det ikke passer helt til vinterbruk. Men, jeg vet ikke, har ikke brukt det.
  6. Ja. Jeg har et titankjelesett fra MSR, som jeg har brukt noen ganger på bål, funker fint. Ting kan bli litt brent i kjelene, de er tynnere enn eksempelvis aluminium og leder varme noe dårlig, men det går fort å venne seg til.
  7. Finner ikke noe særlig om denne på nettet, så jeg lurte på om noen har den, eventuelt hva de synes om den? Er også interessert i hva den veier, og hva slags eventuelle luftemuligheter den har.
  8. Haglöfs har et 14 mm EVA-liggeunderlag: http://www.haglofs.se/prd/visaprod.asp?ID=170&nid=23〈=no&CatNr=&CatNr2=&xCatNr=50&NP=&Q=&HMtrl=&Str=&show=&ak=&nid2=150 Blant annet G-Sport selger de til 399,-.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.