Gå til innhold

Windyman

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Windyman

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Slik jeg forstår denne manualen er det for den "nye" modellen. Etter å fått hjelp her inne og ha gjort litt research kan det se ut som at kanoen jeg har fått er designen fra den første utgaven fra tidlig 70-tallet. Skulle gjerne hatt en manual slik at jeg forstår det virrvarret av stenger som følger med Noen tips?
  2. Det høres positivt ut Takk for svar! Veit du hvor man kan finne en manual el. slik at jeg kan få satt den sammen?
  3. Takk for svar! Jeg har i nesten to timer prøvd å sette den sammen, men trenger en eller annen form for manual Mtp på lukt og "looken" på stengene tenker jeg at den er fra 80-tallet. Det er også en annen måte å sette sammen kanoen på. Legger ved noen bilder. Håper det hjelper
  4. Jeg har fått en Allykano gratis, men er usikker på om dette er en "ekte" Ally. Jeg er helt ny med slike kanoer. Det jeg lurer på er hvordan type Ally kano jeg har fått. Alle bilder jeg søker opp har den kjente logoen til Bergans sin Ally, men på min er det ingen logo. Ingen info om produsent på duk eller stenger Er det noen som kan hjelpe meg med å forklare hvilke merke det er og hvilken type Ally det er?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.